پایگاه خبری فوتبالی - کریستیانو رونالدو به تازگی یک مصاحبه مفصل و جذاب انجام داده است و در بخشی از این مصاحبه صحبت های جالبی را درباره اریک تن هاگ مطرح کرده است که این صحبت ها موجب شده است تا حملاتی علیه سرمربی هلندی سابق منچستر یونایتد صورت بگیرد.
به گزارش فوتبالی ، کریس رونالدو در مصاحبه خود که از یک شبکه اسپانیایی پخش می شد، درباره سرمربی هایی که با آن ها کار کرده است، گفت:" از میان تمام سرمربی هایی که با آن ها کار کرده ام، نمی توانم یکی را به عنوان محبوب ترین انتخاب کنم. چیز های زیادی از همه آن ها یاد گرفته ام. البته باید بگویم که مربی های خیلی بدی هم داشته ام؛ افرادی که به طور مطلق از فوتبال هیچ چیز نمی فهمیدند."
کاربران شبکه های اجتماعی و طرفداران کریستیانو رونالدو اعتقاد دارند که منظور رونالدو از این جمله، که برخی از سرمربی هایش هیچ چیز از فوتبال نمی فهمیدند، اریک تن هاگ بوده است. گفتنی است که تن هاگ در منچستر یونایتد تصمیم گرفت که کریس رونالدو را نیمکت نشین کند. تن هاگ نتایج بسیار ضعیفی در منچستر یونایتد گرفت و در نهایت جای خود را به آموریم داد. تن هاگ آخرین سرمربی رونالدو در فوتبال اروپا بود و پس از آن فوق ستاره پرتغالی راهی النصر عربستان شد.
1471