پایگاه خبری فوتبالی– سیدحسین حسینی در بازی با النصر، یک اتفاق تکراری و البته تلخ را تجربه کرد.
به گزارش فوتبالی، سیدحسین حسینی یکی از چهرههای اصلی بازی رفت استقلال و النصر بود و نقش مهمی در تساوی شاگردان بوژوویچ در آن بازی داشت.
با توجه به آمادگی او، آبیها امیدوار بودند کریس رونالدو و شاگردانش در بازی برگشت کار سختی برای گل زدن به استقلال داشته باشند اما دفع توپ بد حسینی در کنار اشتباه رافائل سیلوا باعث شد تا النصر خیلی زود در زمین خودی به گل برسد و استقلال هم توان برگشت به بازی را نداشته باشد.
نکته قابل توجه اینکه حسینی بعد از آن اشتباه – که او را سوژه انتقادهای بسیار زیادی در فضای مجازی کرد – چند واکنش خوب در بازی داشت و در شبی که سه گل از النصر خورد، با 9 سیو، نمره 7.8 را از سایت سوفااسکور دریافت کرد و بهترین بازیکن استقلال شد. سیدحسین در بازی رفت هم بهترین بازیکن زمین شده بود.
این اولین باری نیست که نمایش خوب سیدحسین تحت تاثیر اشتباه مرگبار او قرار میگیرد و در بازی استقلال و السد در هفته دوم لیگ نخبگان آسیا، حسینی که گل به خودی زده بود، 7 سیو داشت و در کنار ماشاریپوف، بهترین بازیکن استقلال در آن مسابقه بود اما همه واکنشهای او تحت تاثیر اشتباه مرگبارش قرار گرفت.