حسینی: برای برد به عربستان می‌رویم

حسینی: برای برد به عربستان می‌رویم

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال از هواداران این تیم بابت حضورشان در ورزشگاه و همراهی آبی‌پوشان تشکر کرد.

به گزارش فوتبالی، سید حسین حسینی که به‌عنوان بهترین بازیکن دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و النصر عربستان انتخاب شد، در نشست خبری بعد از این مسابقه اظهار داشت: از همه هواداران تشکر می‌کنم که با حضور فوق‌العاده در ورزشگاه، انرژی بسیار خوبی منتقل کردند و برای ما سنگ تمام گذاشتند.

وی در مورد درخششی که درون دروازه استقلال داشت، خاطر نشان کرد: خیلی دوست داشتم عملکرد من با پیروزی استقلال همراه باشد و بتوانیم مقابل هواداران جشن بگیریم. با این حال هنوز چیزی تمام نشده است و مطمئن باشید برای پیروزی به عربستان می‌رویم. تمام تلاش خودمان را می‌کنیم تا استقلال را سربلند کنیم و راهی مرحله بعدی شویم.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال درباره اینکه مدتی تحت فشار هواداران این تیم قرار داشت، تصریح کرد: هر بازیکنی که می‌خواهد در تیم بزرگ استقلال بازی کند، باید بتواند این فشار را تحمل کند. من هم خیلی از اوقات تحت فشار بودم، اما همیشه به هواداران حق دادم. آنها دوست دارند استقلال پیروز شود و بازیکنان عملکرد خوبی داشته باشند.

حسینی با بیان اینکه نمی‌توان از هواداران استقلال انتقاد کرد، گفت: ما موظف هستیم که بهترین عملکرد را داشته باشیم. هواداران دنبال پیروزی و ارائه بهترین عملکرد بازیکن هستند. هر بازیکن قبل از پیوستن به استقلال باید فشار را تحمل کند و بالاترین کیفیت را از خودش نشان بدهد.

وی در مورد وضعیت مناسب آبی‌ها با وجود شکست در دربی بیان کرد: بازیکنان خسته بودند. از قبل هم درخواست لغو دیدار با پرسپولیس را داشتیم که با آن موافقت نشد. باخت در دربی از لحاظ روانی تأثیرگذار است، اما دم بچه‌ها گرم که برای شادی هواداران تلاش کردند.

سنگربان استقلال درباره عملکردی که تاکنون از خودش در لیگ نخبگان آسیا بر جای گذاشته است، عنوان کرد: امسال انگیزه زیادی داشتم تا بهترین عملکرد را در لیگ نخبگان آسیا داشته باشم و نفر برتر در میان دروازه‌بانان مطرح باشم. با زحمات همه مربیان و بچه‌ها، این اتفاق تا اینجای کار افتاده است.

حسینی در مورد امید خود به تبدیل شدن به‌عنوان دروازه‌بان اصلی تیم ملی اظهار داشت: هر زمان کادر فنی تیم ملی دستور بدهد، درون دروازه می‌ایستم. آرزو دارم در چند دیدار متوالی برای تیم ملی بازی کنم و هر زمان که به من فرصت رسیده است، بهترین عملکرد را داشتم. امیدوارم در دروازه تیم ملی کشورم بایستم و بهترین عملکرد را داشته باشم.

وی درباره اینکه انتخاب او به‌عنوان بهترین بازیکن زمین را می‌توان به ضعف خط دفاعی استقلال ارتباط داد، گفت: انتخاب من به‌عنوان بهترین بازیکن مسابقه، دلیل نمی‌شود که بگوییم خط دفاعی مشکل داشته است. بازیکنان باکیفیت النصر، الهلال و الاهلی در یک لحظه می‌توانند نتیجه را عوض کنند و این مسئله به ضعف دفاعی ربطی ندارد.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال با تشکر از شاگردان بوژوویچ خاطرنشان کرد: دیدیم که روزبه چشمی در یک صحنه، توپ را از روی خط دروازه بیرون آورد. همه با هم هستیم و مطمئن باشید در دیدار برگشت برای صعود می‌جنگیم.