صحبت‌های مدافع میلان درباره وضعیت بد رختکن این تیم

صحبت‌های مدافع میلان درباره وضعیت بد رختکن این تیم

پایگاه خبری فوتبالی - متئو گابیا، مدافع میلان، اعتراف کرد که پس از سومین شکست متوالی که آنها را به رده نهم سری آ فرستاده است، وضعیت در رختکن روسونری به وضوح بد است.

به گزارش فوتبالی، میلانی‌ها در آستانه دیدار شب گذشته مقابل لاتزیو در سن سیرو، در شرایط بسیار بدی قرار داشتند؛ پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا در نبرد پلی‌آف مقابل فاینورد و شکست‌های متوالی در سری آ مقابل تورینو و بولونیا، وارد یک بحران اساسی شده بودند.

آنها در این بازی نیز با نتیجه 2-1 از حریف پایتخت‌نشین خود شکست خوردند.

گابیا پس از بازی در کنفرانس مطبوعاتی با رسانه‌ها صحبت کرد و در پاسخ به سوالی در مورد فضای رختکن، گفت: "به وضوح بد است."

او در ادامه افزود: "حتی صحبت در مورد این موضوع دشوار است. وضعیت مثبت نیست و یافتن پاسخ سخت است. تلخی زیادی در جو تیم وجود دارد اما باید سعی کنیم دکمه شروع دوباره را فشار دهیم. شاید کلیشه‌ای به نظر برسد اما باید مطمئن شویم که فصل با نتایج متفاوتی به پایان می‌رسد. نتایج مورد نظرمان  به دست نمی‌آیند و باید سعی کنیم متحد بمانیم و این فصل را با غرور به پایان برسانیم."

اولتراهای میلان با خالی گذاشتن کوروا سود در 15 دقیقه اول، اعتراض خود را نشان دادند و سپس در طول ادامه بازی به مالک باشگاه، جری کاردیناله و بازیکنان توهین کردند.

از گابیا پرسیده شد که آیا پیامی برای هواداران دارد؛ او گفت: "من احساس نمی‌کنم که بتوانم هیچ اعلامیه‌ای داشته باشم. ما باید بهتر عمل کنیم، بنابراین اگر نتایج حاصل شود، فضای سن سیرو متفاوت خواهد بود. ما خودمان را در این وضعیت قرار دادیم و باید سعی کنیم از آن خارج شویم."

میلان فصل فاجعه‌ای را با پائولو فونسکا شروع کرد اما در میانه راه با حضور سرجیو کونسیسائو، دچار یک تحول کوتاه مدت شد. مدیران باشگاه در پنجره زمستانی خریدهای مورد نیاز را برای سرمربی پرتغالی انجام دادند اما روسونری به روند خوب خود بازنگشته است.

باید دید میلان چه تصمیمی برای ادامه همکاری با کونسیسائو در پایان فصل اتخاذ خواهد کرد.