عارف غلامی: نوبت ما هم می شود! (عکس)

عارف غلامی: نوبت ما هم می شود! (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- مدافع تراکتور پستی جالب در اینستاگرام منتشر کرده است.

به گزارش فوتبالی، عارف غلامی که صحبت از جدایی وی در نیم‌فصل و بازگشتش به استقلال مطرح بود، در نهایت با عدم توافق بین دو باشگاه تراکتور و استقلال در جمع تی‌تی‌ها ماندگار شد.

غلامی در تراکتور بازیکن نیمکت‌نشین است و شاید همین موضوع از اصلی‌ترین دلایل عارف برای جدایی از تیمش بود بود. مدافع اسبق استقلال در جمع قرمزهای تبریزی دو هم‌پستی سرشناس یعنی شجاع خلیل‌زاده و عارف آقاسی را دارد که عملکرد خوبی در ترکیب ابتدایی اسکوچیچ تا به اینجا داشته‌اند.

غلامی که با وجود عدم جدایی از تراکتور و با وجود حرف و حدیث‌های زیاد پیرامون حضور احتمالی در استقلال هیچ صحبت خاصی نداشته، یک پست اینستاگرامی جالب توجه منتشر کرده است.

مدافع تراکتور در این پست به زبان ترکی آذربایجانی نوشته که دنیا می‌چرخد و یک روزی نوبت او هم می‌شود! پستی که مورد توجه هواداران تراکتوری هم قرار گرفته است.