اختصاصی/ امشب نظری‌جویباری با پسیرو در امارات مذاکره می‌کند؛ پیشنهاد ۲.۵ میلیون دلاری روی میز استقلال!

اختصاصی/ امشب نظری‌جویباری با پسیرو در امارات مذاکره می‌کند؛ پیشنهاد ۲.۵ میلیون دلاری روی میز استقلال!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه استقلال اکنون در امارات حضور دارد و امشب با یک گزینه خارجی مذاکره می‌کند.

به گزارش فوتبالی، مدیران استقلال در راه جذب سرمربی جدید، امروز راهی امارات شده‌اند و حتی در این بین شایعه شده علی نظری‌جویباری برای مذاکره نهایی با آندره‌آ استراماچونی به زودی راهی ایتالیا می‌شود اما این خبر درست نیست.

شاید اگر سهراب بختیاری‌زاده شب گذشته مقابل الشرطه عراق به پیروزی می‌رسید، مدیران استقلال روند مذاکرات خود با گزینه خارجی را قطع می‌کردند اما با تساوی بدموقع مقابل الشرطه و نارضایتی هواداران، علی نظری‌جویباری راهی امارات شد تا شاید بتواند سرمربی استقلال را طی روزهای آینده انتخاب کند.

علی نظری‌جویباری امشب جلسه مهمی را در راستای انتخاب سرمربی جدید استقلال برگزار می‌کند و قرار است با پسیرو بر سر میز مذاکره بنشیند. پسیرو سرمربی کارنامه‌داری محسوب می‌شود و سابقه هدایت پورتو، تیم ملی نیجریه، الهلال، اسپورتینگ و.. در کارنامه او دیده می‌شود. پسیرو ابتدا گزینه رضا درویش برای جانشینی خوان کارلوس گاریدو بود اما قرمزهای تهران درنهایت با اسماعیل کارتال به توافق رسیدند.

مدیران استقلال پیش از فسخ یک‌طرفه موسیمانه، پیشنهاد برای پسیرو ارسال کردند و قرار بر این بود در صورت نتیجه نگرفتن استقلال در دو دیدار مقابل استقلال خوزستان و الشرطه، پسیرو گزینه جدی‌تری شود اما موسیمانه با فسخ ناگهانی به مدیران استقلال شوک وارد کرد.

البته به نظر میرسد که بعید است مدیران استقلال با پسیرو به توافق برسند و صرفا جلسه با این سرمربی نمایشی برای هواداران استقلال است. احتمالا مدیریت استقلال با این سرمربی به توافق نمی‌رسد و صرفا می‌خواهد نشان بدهد که درحال تلاش برای انتخاب گزینه است، باتوجه به شرایط فعلی باشگاه استقلال، بعید است یک سرمربی خارجی بزرگ و نامدار هدایت این تیم را قبول کند و شاید مدیران استقلال درحال آماده کردن شرایط برای حضور یک گزینه ایرانی هستند.

پسیرو از باشگاه استقلال بابت 1.5 فصل، مبلغ 2.5 میلیون یورو را درخواست کرده و این مبلغ با داشته‌های مالی استقلال در تضاد است. در هر حال توافق با پسیرو تقریبا غیرممکن است و این جلسه نتیجه خاصی را در بر نخواهد داشت اما مشخص نیست چرا این مذاکرات تدارک دیده شده است!