نشست خبری آنچلوتی پیش از دیدار حساس با لیورپول

نشست خبری آنچلوتی پیش از دیدار حساس با لیورپول

پایگاه خبری فوتبالی - کارلو آنچلوتی در کنفرانس خبری پیش از بازی حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

به گزارش فوتبالی، امشب (سه شنبه) تیم‌های لیورپول و رئال مادرید، دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را در استادیوم آنفیلد برگزار خواهند کرد. 

آنچلوتی درباره شرایط بنزما به خبرنگاران گفت: "او به نظر وضعیت خوبی دارد و از ابتدا بازی را آغاز خواهد کرد. او و دیگر بازیکنان، فقط دوست دارند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنند. خاطرات فصل گذشته هنوز در ذهن ما تازگی دارند."

"وینیسیوس؟ او عاشق فوتبال بازی کردن در هرجایی است. دیدن بازی وینی، لذت بخش است. البته مطمئنم تمامی هواداران از دیدن کیفیت و استعداد او لذت می برند. دیدن بازی‌های پدری، گاوی، امباپه و هالند نیز لذت بخش است. امیدوارم مسئولان به توهین‌های نژاد پرستانه‌ای که به وینی می شود، رسیدگی کنند. البته خود وینیسیوس به این مسئله بها نمی دهد و تمام فکر و ذهنش، فوتبال بازی کردن است."

"رابطه‌ام با کلوپ؟ در زمان حضورم در اورتون، او چند بار با من تماس گرفت و حتی یک سیگار (ویپ) به من هدیه داد. او مرد دوست داشتنی و بسیار محترم است."

"این دیدار با فینال فصل گذشته متفاوت است. می دانیم که کار سختی داریم. در فینال، لیورپول بیشتر توپ را در اختیار داشت، اما ما در دفاع بهتر بودیم. این بازی با فینال فرق دارد، چون ما باید دو بار به مصاف لیورپول برویم."

"غیبت شوامنی و کروس؟ بازیکنانی که جای کروس و اورلین را در بازی‌های قبلی پر کرده‌اند، به خوبی از پس وظیفه خود برآمده‌اند. ما به آن‌ها اعتماد کامل داریم."

4416