دفاع مربی اسبق استقلال از حسینی: به جای انتقاد، از او حمایت کنید

دفاع مربی اسبق استقلال از حسینی: به جای انتقاد، از او حمایت کنید

پایگاه خبری فوتبالی - سعید عزیزیان اشتباه سیدحسین حسینی در بازی با النصر را در دنیای فوتبال کاملا طبیعی می‌داند.

به گزارش فوتبالی، استقلال دوشنبه شب مقابل النصر نتیجه را سه بر صفر مقابل حریفش واگذار کرد. گل اول النصر که روی اشتباه حسینی رخ داد باعث شد تا انتقاد هواداران استقلال از کاپیتان تیمشان به اوج برسد و کار به جایی رسیده که شایعه شده شاید فصل آینده، استقلال دنبال گلر دیگری باشد.

 سعید عزیزیان مربی اسبق دروازه‌بان‌های استقلال، بحث درباره حسینی را با اشتباه مرگبار او جلوی النصر شروع می‌کند:" حسینی می‌توانست توپ را خیلی ساده با پای راست دفع کند اما می‌خواست با پای چپ توپ‌ را به بازی بیاورد که توپ زیر پای فوروارد النصر افتاد و آن تیم هم که بازیکنان موقعیت‌شناسی دارد و همان موقعیت را گل کردند و همین شد که کار استقلال سخت شد."

عزیزیان بر این باور است که اگر استقلال گل اول را نمی‌خورد حتی می‌توانست برنده بازی هم باشد:" اگر استقلال گل اول را نمی‌خورد می‌توانست دفاع کند و حتی دقایق آخر گل هم بزند. دیدید که گل را خورد و از لحاظ روحی روانی پایین آمد و بعد آن دو گل دیگر هم خورد."

در شرایطی که انتقادهای زیادی از حسینی شده، عزیزیان از شاگرد اسبقش دفاع کرده و می‌گوید ملاک ارزیابی سیدحسین، نباید آن یک اشتباه باشد:" حسینی در بازی با النصر اشتباه کرد ولی ما نباید مدام بگوییم که اشتباه او باعث باخت استقلال شد. باید ببینیم که طی این سال‌ها زحمات زیادی را برای استقلال کشیده است. دروازه‌بان‌های بزرگ دنیا همه اشتباه می‌کنند و گل‌هایی می‌خورند که نباید بخورند. حسینی در این سال‌ها نجات‌دهنده استقلال بوده است. به نظر من هواداران استقلال به جای انتقاد باید از حسینی حمایت کنند چرا که اشتباهات جزئی از فوتبال است. اگر حسینی روحیه‌اش را از دست بدهد چه کسی تا آخر فصل از دروازه استقلال محافظت کند. همیشه اشتباهات دروازه‌بان به چشم می‌آید ولی مثلا فورواردی که توپ را گل نمی‌کند کسی نمیبیند. دروازه‌بان پست حساسی است. اگر در یک بازی صدتا توپ بگیرد ولی یک گل بخورد می‌گویند او مقصر است. حسینی و گندوز اگر یکی دو اشتباه در طول فصل داشته باشند معقول است". 

مربی اسبق استقلال معقتد است که حسینی نیاز به یک رقیب قدر دارد:" به نظر من در کنار حسینی باید یک گلر هم سطح او هم در استقلال باشد تا با هم رقابت کنند. سید حسین بچه‌ی خوب و با شخصیتی است و خوب تمرین می‌کند اما بالاخره باید یک گلر در کنارش باشد که اگر آسیب دید و از لحاظ روحی وضعیت خوبی نداشت گلر جایگزین از دروازه استقلال محافظت کند."

عزیزیان در ادامه صحبتهایش، توصیه‌ای برای مدیران استقلال دارد:" به نظر من اگر استقلال دنبال جایگزین برای سیدحسین باشد نباید این را رسانه‌ای کند و باید در خفا این کار را بکند‌ چرا سید حسین تمرکزش را از دست می‌دهد‌. مدام نگویند دنبال دروازه‌بان هستیم. باید صبر کنند اگر نهایی شد از حسینی تشکر کنند و خداحافظی باشکوهی برایش بگیرند."