پایگاه خبری فوتبالی- محمدرضا اخباری برای بار دوم پس از جدایی از تراکتور به تبریز بازخواهد گشت.
به گزارش فوتبالی، محمدرضا اخباری دو فصل پیش از تراکتور جدا شد. کاپیتان سابق تیتیها که محبوبیت بسیار زیادی بین هواداران این تیم دارد و جدایی تلخ و پرحاشیهای را هم داشت.
اخباری پس از جدایی از تراکتور در سه بازی برابر این تیم در لیگ برتر به میدان رفته که در هر سه مسابقه بازنده بوده است. با این وجود قارتال تراکتوریها فقط یک رویارویی با هواداران تیم محبوبش در تبریز داشته که به بازی لیگ برتری فصل گذشته بازمیگردد و حالا اخباری برای دومین بار باید مقابل قرمزپوشان قرار بگیرد.
رویارویی جذابی که اخباری با علیرضا بیرانوند هم خواهد داشت چرا که هر دو دروازهبان با کسب ۱۳ کلینشیت در صدر جدول سنگربانان لیگ برتری از این حیث قرار دارند و به نوعی جنگ دستکش طلایی لیگ هم محسوب میشود.
اخباری در بازی فصل گذشته توسط هواداران تراکتوری به شدت تشویق شد و حالا در شرایطی که این تیم برای قهرمانی لیگ برتر میجنگد، باید مقابل تیتیها بایستد و باید دید این بار شرایط برای قارتال سابق چگونه پیش خواهد رفت.