بازیکن اسبق بارسلونا مدیر باشگاه کاتالان می‌شود؟

بازیکن اسبق بارسلونا مدیر باشگاه کاتالان می‌شود؟

پایگاه خبری فوتبالی - جرارد پیکه بدون شک یکی از بزرگان تاریخ بارسلونا محسوب می‌شود. او پس از بازگشت از منچستریونایتد در سال ۲۰۰۸، ۱۴ سال را در این باشگاه گذراند و بیشتر دوران حرفه‌ای خود را در کاتالونیا سپری کرد. اکنون احتمال دارد که او در نقش مدیریتی به باشگاه بازگردد.

به گزارش فوتبالی، در ماه‌های اخیر، احتمال بازگشت پیکه به بارسلونا مطرح شده است و برخی حتی گمانه‌زنی کرده‌اند که او ممکن است روزی به عنوان رئیس باشگاه انتخاب شود. این بازیکن ۳۸ ساله که در سال‌های اخیر درگیر حواشی مرتبط با سوپرکاپ اسپانیا بوده، این هفته در یک رویداد درباره این موضوع صحبت کرد.

پیکه در مصاحبه‌ای که نشریه اسپورت منتشر کرده، گفت:"وقتی این سؤال را بارها از تو می‌پرسند، در نهایت تو را به فکر فرو می‌برد. رئیس بارسلونا بودن، فداکاری‌های بیشتری نسبت به مزایایی که دارد، به همراه می‌آورد. این موضوع کاملاً واضح است. اگر به تاریخ باشگاه نگاه کنید، رؤسای پیشین بارسلونا بیش از آنچه از این سمت به دست آورده‌اند، برای آن فداکاری کرده‌اند. من نیازی به چیزهایی که ریاست بارسلونا به همراه دارد، ندارم.اما اگر روزی احساس کنم که باشگاه به افرادی مثل من نیاز دارد، کسانی که از کودکی عاشق بارسلونا بوده‌اند، رنگ‌های آن را درک می‌کنند، باشگاه را از درون می‌شناسند و می‌دانند که هواداران چه می‌خواهند، آن وقت احساس مسئولیت خواهم کرد که آنجا باشم، زیرا بارسلونا همه چیز را به من داده است."

او احساسات متناقضی درباره این موضوع دارد و ادامه داد:"این یک دوگانگی برای من ایجاد کرده است. از یک طرف، اگر منطقی به قضیه نگاه کنم، شاید ارزشش را نداشته باشد. از طرف دیگر، شاید روزی، دیر یا زود، این اتفاق رخ دهد... یا شاید هم نه. همه چیز بستگی به شرایط باشگاه و عوامل مختلف در زندگی شخصی من دارد. باید آن را ارزیابی کنم. اما اگر باشگاه به من نیاز داشته باشد، در دسترس خواهم بود، بدون توجه به اینکه چه سمتی داشته باشم؛ لازم نیست حتماً رئیس باشگاه باشم."