حسینی: می توانیم از النصر در تهران امتیاز بگیریم

حسینی: می توانیم از النصر در تهران امتیاز بگیریم

پایگاه خبری فوتبالی- سید حسین حسینی اظهار داشت: امیدوارم هر مربی که انتخاب می‌شود، بداند به چه تیم بزرگی دارد می‌آید. گذشته این باشگاه را بداند و اطلاعات دقیق داشته باشد.

به گزارش فوتبالی، سیدحسین حسینی پس از پیروزی استقلال مقابل نساجی در میکسدزون گفت: تیم نساجی تیم خوبی است و جایگاهش در اینجای جدول نیست. امیدوارم در ادامه لیگ موفق باشند و در لیگ بمانند.

دروازه‌بان استقلال در خصوص حضور قلعه‌نویی در ورزشگاه اظهار داشت: از او تشکر می‌کنم که از نزدیک بازی‌ها را تماشا می‌کنند و خودم هم تلاش می‌کنم که در دروازه تیم ملی بیایستم.

حسینی در خصوص عبور استقلال از شرایط سخت اظهار داشت: متاسفانه هواداران امسال خیلی اذیت شدند. از همه آنها تشکر می‌کنم که در هر بازی از ما حمایت کردند. امیدوارم در انتهای فصل آن چیزی در ذهن‌مان است را بتوانیم برایشان رقم بزنیم و این روزهای سخت را برایشان جبران کنیم.

حسینی در خصوص مهار پنالتی تیم نساجی اظهار داشت: خودم نفهمیدم چطور خوشحالی کردم ولی همینکه توانستم کار مفیدی برای تیمم انجام دهم و این هوادارانی که در این هوای سرد به ورزشگاه آمده بودند را توانستم خوشحال کنم، خدا را شکر می‌کنم.

دروازه‌بان استقلال در پاسخ به اینکه تنها نماینده ایران در تیم منتخب آسیا قرار گرفته، گفت: امسال انگیزه زیادی داشتم که در لیگ نخبگان عملکرد خوبی داشته باشم و خداراشکر توانستیم صعود کنیم. هنوز کار تمام نشده و من مطمئنم اگر ذهنیت تمام بچه‌ها مثل بازی‌های قبل باشد، می‌توانیم در تهران از النصر امتیاز بگیریم.

حسینی در خصوص تعویض زمان دربی نیز گفت: ما دوست داریم هر چه که به صلاح ایران است، رخ بدهد. مثل گذشته که بازی لغو شده زیرا که تنها نماینده ایران در آسیا ما هستیم. ما دوست داریم بازی کنیم و هر چه که فدراسیون بگوید را انجام می‌دهیم.

وی در خصوص تکلیف سرمربی جدید استقلال گفت: من هفته گذشته نیز گفتم که انتخاب سرمربی جدید، مخصوصاً خارجی باید دقیق باشد. به نظرم تحقیق زیادی پشتش باشد و آن اتفاقات گذشته رخ ندهد. مربی بیاید که بتواند تیم را بلند کند و هواداران بتواند به او اتکا کند و بگوید که برای چند سال کار را برای استقلال دربیاورد نه مثل مربیان گذشته که اگر یک هفته حقوق‌ش عقب بیفتد بتواند فسخ کند.

وی ادامه داد: امیدوارم هر مربی که انتخاب می‌شود، بداند به چه تیم بزرگی دارد می‌آید. گذشته این باشگاه را بداند و اطلاعات دقیق داشته باشد.  

حسینی در خصوص اینکه قرار است ابتدا دستیاران ماتزاری به ایران بیایند و قشنگ نیست، گفت: این مسائل به مدیریت مربوط است و من نمی‌توانم چیزی بگویم. امیدوارم هر چه که به خیر استقلال است، رخ بدهد.