شکست النصر؛ فقط دو پرسپولیسی یادشان هست!

شکست النصر؛ فقط دو پرسپولیسی یادشان هست!

پایگاه خبری فوتبالی- از آخرین باری که پرسپولیس موفق به شکست النصر شده، فقط یک بازیکن در تیم اسماعیل کارتال حضور دارد.

به گزارش فوتبالی، در آخرین هفته از مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، پرسپولیس باید در تهران از النصر عربستان میزبانی کند. مسابقه‌ای که برای میزبان اهمیت زیادی دارد و نتیجه این مسابقه روی صعود پرسپولیس از مرحله گروهی می‌تواند نقشی اساسی ایفا کند.

دو تیم در شرایطی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت که النصر عربستان در دو دیدار اخیر دو تیم از پرسپولیس شکستی نخورده تا آخرین برد قرمزها در طول ۹۰ دقیقه به چیزی حدود ۱۰ سال گذشته برگردد؛ جایی که پرسپولیس با تک گل مهدی طارمی از روی نقطه پنالتی موفق به برتری برابر زردپوشان عربستانی شد.

اما از آن تیم که برابر النصر به برتری رسید، فقط امید عالیشاه است که در ترکیب اصلی قرمزها برای آن بازی حضور داشت و علی علیپور هم در آن مسابقه روی نیمکت ذخیره‌ها حضور داشت و در نیمه دوم وارد میدان شد.

باید منتظر ماند و دید پرسپولیس این بار مقابل نماینده متمول عربستانی چه نتیجه‌ای کسب خواهد کرد و موفق خواهد شد پس از یک دهه دست به کار بزرگی زده و یاران کریستیانو رونالدو که به احتمال زیاد به تهران نمی‌آید را شکست دهد یا نه. قطعا کارتال و هواداران پرسپولیس، برای این بازی روی درخشش عالیشاه و علیپور حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.

1997