پایگاه خبری فوتبالی – میکل آرتتا قصد دارد تا برای افزایش بودجه نقل و انتقالاتی تیمش در تابستان پیش رو، 7 بازیکن تیمش را به فروش برساند.
به گزارش فوتبالی، توپچیها علی رغم مشکلات زیادی که به دلیل مصدومیتهای متعدد در خط حمله خود پیدا کرده اند، در پنجره ژانویه هیچ بازیکنی جذب نکردند. این رویه باعث شده تا آرسنال برای تقویت قوای تهاجمی خود در تابستانی، بودجه قابل توجهی در اختیار داشته باشد. آرتتا که در حال حاضر از تمرین دادن تیمش در دوبی لذت میبرد و اقرار کرده بود که از عدم فعالیت تیمش در بازار نقل و انتقالاتی و ناکامی در جذب یک مهاجم، ناامید شده است، آماده میشود تا دوباره در تابستان برای تقویت ترکیب تیمش تلاش کند.
الکساندر ایساک از نیوکاسل و بنجامین سسکو از لایپزیش، در صدر اهداف تهاجمی آرتتا برای تابستان قرار دارند اما آرسنال برای انجام خرید بزرگی مانند ایساک که احتمال رکورد نقل و انتقالاتی انگلستان را جا به جا خواهد کرد، نیاز دارد تا با فروش چندین بازیکن، در ساختار مالی خود فضای لازم برای حصق این ستاره سوئدی را باز کند.
به نقل از میرور، میکل آرتتا اجازه جدایی 7 تن از بازیکنان خود را در راستای آماده شدن برای یک پنجره نقل و انتقالاتی بزرگ صادر کرده است. رحیم استرلینگ به چلسی بازخواهد گشت. به احتمال زیاد پارتی و جورجینیو با اتمام قراردادشان از آرسنال جدا خواهند شد. کیران تیرنی به احتمال زیاد راهی سلتیک خواهد شد و راه برای تیمهای علاقه مند به یاکوب کیویور باز خواهد بود. اولکساندر زینچنکو نیز به دلیل کمبود دقایق بازی به دنبال جدایی از ورزشگاه امارات است. در آخر هم نتو، دروازه بان قرضی توپچیها، در پایان فصل به بورنموث باز خواهد گشت.
2102