پرونده خارجی های سرخابی روی میز وزیر ورزش با قید فوریت!

پرونده خارجی های سرخابی روی میز وزیر ورزش با قید فوریت!

خبرگزاری فوتبالی- پرونده بدهی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به سرمربیان سابق خود روی میز وزیر ورزش با قید فوریت قرار گرفت.

به گزارش فوتبالی، بدهی باشگاه های استقلال و پرسپولیس به وینفرد شفر و برانکو ایوانکوویچ سرمربیان سابق خود باعث ورود بخش حقوقی وزارت ورزش به این موضوع شده است.

وینفرد شفر حکم 550 هزار یورویی (200 هزار یورو از دادخواست 1 میلیون و 700 هزار یورویی اش، که فیفا 1 میلیون و 500 هزار به نفع استقلال رای داد و 350 هزار یورو هم حقوق عقب افتاده داشت) علیه باشگاه استقلال بابت عدم دریافت مطالات خود گرفته است که اگر از سوی استقلال پرداخت نشود با محکومیت از سوی کمیته انضباطی فیفا روبرو خواهد شد.

 پرونده ای که برای بویان نایندوف بازیکن فصل گذشته این تیم هم در جریان است و آبی ها هنوز موفق به تسویه با دو طلبکار خود نشده اند.

برانکو ایوانکوویچ هم همچنان طلب یک میلیون و 118 هزار یورویی خود را تمام و کمال از پرسپولیس دریافت نکرده است تا با توجه به فرصت اندک باقیمانده هر دو باشگاه از سوی فیفا وزارت ورزش با قید فوریت به این پرونده ها ورود کند.

مهدی رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس و احمد سعادتمند مدیرعامل استقلال در آخرین گزارش مالی خود راجع به نحوه پرداخت طلب برانکو و شفر توضیحاتی را به مسعود سلطانی فر داده اند تا وزیر ورزش را قانع کنند. با این حال وزیر ورزش که به شدت تحت فشار است می خواهد این موضوع را حل کرده تا پس از شکست فدراسیون فوتبال در پرونده مارک ویلموتس با چالشی جدید روبرو نشود.

از قرار معلوم مدیران هر دو باشگاه قول داده اند طلب مربیان خارجی پیشین خود را تا چهاردهم شهریور ماه پرداخت کنند تا مانع از صدور حکم از سوی کمیته انضباطی فیفا شوند.

1414