استرلینگ باز هم تبدیل به منفورترین می‌شود؟

استرلینگ باز هم تبدیل به منفورترین می‌شود؟

سایت رسمی فوتبالی - رحیم استرلینگ، بازیکن تیم ملی انگلیس، بعد از مورد هدف قرار گرفتن آزار آنلاین در یورو 2016 خود را منفورترین نامید. این مشکلی است که برای بسیاری از بازیکنان که تلاش می کنند با هواداران از طریق شبکه های اجتماعی در ارتباط باشند، پیش می آید.

به گزارش فوتبالی، توییتر، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی نعمتی برای بازیکنان هستند که به آنها کمک می کند در طول جام جهانی در اتاق خود بمانند اما استفاده آنها از این موارد می تواند تقریبا هر چیزی را در زمین تحت تاثیر قرار دهد.

از نظر بسیاری از مربیان استفاده از شبکه های اجتماعی در روسیه در بهترین حالت هدر دادن وقت و در بدترین باعث ایجاد جنجال است.

بازیکنانی که از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، مدعی هستند که این راهی برای ارتباط رو در رو با هواداران است و باعث پیشرفت کارنامه کاری آنها می شود.

گرت ساوت گیت، سرمربی انگلیس، می داند که نمی تواند تیمش را از استفاده از شبکه های اجتماعی منع کند. به هرحال با سپری کردن چندین ساعت در کمپ تمرینی انگلیس و در سفر، بازیکنان ناچارا به تلفن های خود دسترسی دارند.

اما این مربی 47 ساله نظر خود را به وضح درباره این موضوع گفت: " این اتفاق به این موضوع بر میگردد که چه چیز باعث ایجاد فشار و بدبختی در زندگی شماست. در کل من فکر میکنم که شبکه های اجتماعی زیادی هستند که می توانند منفی باشند، پس چرا آنها را به زندگی خود دعوت می کنید؟ " این حالت احتمالا پس از اتفاقی که برای رحیم استرلینگ افتاد برای این مربی پیش آمده است. رحیم استرلینگ در جریان اردوی تیم ملی انگلیس در فرانسه در یورو 2016 مورد حمله و ناسزاهای هواداران ناراضی تیم ملی کشورش قرارگرفت.

این بازیکن 23 ساله که حالا 3.7 میلیون دنبال کننده دارد در اینستاگرام خود را منفورترین خطاب کرد.

این کلمه باعث ایجاد خبرها و جلب توجه به سمت استرلینگ شد که موفق نشده بود در طول فصل با منچسترسیتی تحت هدایت پپ گواردیولا عده ای از هواداران انگلیس را خوشحال کند.

جسه لینگارد، وینگر منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس، بارها برای استفاده دائمی اش از اینستاگرام، توییتر و اسنپ چت مورد انتقاد قرار گرفته است. این بازیکن معتقد است که در سال 2018 فعالیت در اینترنت یکی از بخش های مهم کار یک فوتبالیست است و به او کمک می کند که با جهان بیرون در تماس باشد.

او پیش از سفر به روسیه گفت: " مردم از بیرون نمی دانند که ما هم شبیه به آنها هستیم. بسیاری از بازیکنان از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند تا خودشان را به بیرون نشان دهند و مردم ببینند که آنها چه چیزی هستند. "

این بازیکن 25 ساله مشکلاتی نیز در زمینه پست های خود در شبکه های اجتماعی داشته است.

در فوریه امسال، او عذرخواهی کرد و یکی از اعضای کادر رسانه ای خود را به فرستادن توییتی از طرف او، در حالی که خودش در مراسم یادبود کشته شدگان حادثه هوایی مونیخ 1958 بود، متهم کرد.

سر الکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، یک بار گفت که توییتر هدر دادن وقت است.

اما میلیون نفر از مردم مخالف هستند و جام جهانی در هیچ شبکه ای مانند توییتر در صدر نیست.

در جریان جام جهانی برزیل 2014 حدود 672 میلیون توییت با هشتگ جام جهانی منتشر شد و توییتر در آن زمان اعلام کرد که این بالاترین میزان مشارکت در یک موضوع مشترک بوده است. بیشتر مربیان مانند ساوت گیت از بازیکنان خود انتظار دارند که بی وقفه تمرین کنند و برای آن چیزی که نشان می دهند، قضاوت شوند.

دانمارک اعلام کرده از بازیکنانش انتظار استفاده منطقی دارد و سوئد نیز بیانیه ای مشابه ای منتشر کرده است. 

سخنگوی سوئد گفت: " ما به تازگی از بازیکنان خواستیم که پیش از انتشار هر چیزی دوباره فکر کنند. تا به هر احتمالی از تاثیر منفی بر خودشان یا هم تیمی هایشان واقف باشند. " 

4125