به گزارش "ورزش سه"، منصور پور حیدری در چند مقطع مهم سرمربی تیم فوتبال استقلال بود که در این میان تیم سالهای 62 تا 66 در یک مقطع، تیم سالهای 68 تا 71 در دورانی دیگر و تیم فوتبال سالهای 78 تا 81 جزو بهترینها بودند.
البته پورحیدری در دورانی دیگر هم هدایت تیم استقلال را عهده دار بوده است. پورحیدری در دوران سرمربی گری استقلال فاتح جام باشگاههای آسیا، لیگ کشوری، رقابتهای باشگاههای تهران و جام حذفی شده است.
دروازه بان: ناصر حجازی
ذخیرهها:1-احمد رضا عابدزاده 2-بهزاد غلامپور 3-حمید بابازاده *ناصر حجازی در کسب عناوین قهرمانی استقلال در سال های 62 تا 64 و کمک به جوانتر ها گلری ناب و نمونه بود. این پست با حضور او و عابدزاده غنایی در حد همه تاریخ فوتبال ایران دارد و طبعاً حجازی به واسطه سابقه بیشتر به عابدزاده ارجح است؛ ستارهای که بعد از مهاجرت به پرسپولیس حالا یک قرمز دوآتشه است.
دفاع آخر: شاهین بیانی
ذخیرهها:1-رضا رجبی 2-مصطفی اردستانی 3-فرشاد فلاحت زاده *بیانی در سالهای ابتدایی فوتبال دفاع راست بود اما با بالا رفتن سن لیبروی استقلال شد و در بهترین سالهای استقلال پور حیدری، دفاع آخر آن تیم شد. رجبی هم اگر زود از فوتبال کنار نمیرفت گزینه برترین دفاع آخر بود.
دفاع یارکوب: رضا حسن زاده
ذخیرهها:1 سهراب بختیاری زاده 2-حمید فرزام نیا 3-مهدی پاشازاده *استقلال مدافعان یارکوب خوبی داشت، هم سهراب که سبک مدرنی در دفاع داشت و هم فرزام نیا؛ اما رضا حسن زاده به واسطه سابقه حضور طولانی در تیم ملی و استقلال شایستهترین فرد برای شماره یک بودن در این پست است.دفاع راست: جواد زرینچه
ذخیرهها:1-محمد نوازی 2-محمدرضا شکورزاده 3-امیر موسوی نیا *منصور پورحیدری بهترین دفاع راستهای فوتبال ایران را پرورش داده است. از جواد زرینچه تا محمد نوازی و البته بهترین کسی جز جواد نیست که سابقه بازی در دفاع میانی را دارد. او با مجید نامجو مطلق زوجی طلایی را برای تیم ملی ساخته بودند.
دفاع چپ: علیرضا نیکبخت
ذخیرهها:1-علی اصغر حاجیلو 2 -صادق ورمزیار 3-محمدرضا مهرانپور *اگرچه حاجیلو و ورمزیار بسیار خوب بودند اما نیکبخت دستاوردی بیش از دیگر دفاعهای چپ استقلال دارد. بازیکنی سریع و تکنیکی و گلزن که به محض حضور در تهران فیکس تیم پورحیدری شد و خیلی زود به ستاره مهم فوتبال ایران در دهه 80 بدل شد.
هافبک دفاعی: مهدی فنونی زاده
ذخیرهها:1-سعید مراغه چیان 2-محمود فکری 3-بهروز پرورشخواه *استقلال در هافبک دفاعی هم مردان متخصص زیادی داشت که مهدی فنونی زاده سالهای 69 تا 71 بهترین آنها بود. مهدی در تیم ملی همان دوران هم مرد ثابت تیم ملی بود و برنده همه جنگهای میانه میدان.
هافبک راست: مجید نامجو مطلق
ذخیرهها: 1-رضا نعلچگر 2-علیرضا اکبر پور 3-امیر هاشمی مقدم *مجید نامجو در سال 1364 به استقلال آمد و همزمان با تیم جوانان در تیم بزرگسالان استقلال هم به میدان می رفت. او خیلی زود تبدیل به ستاره شماره یک آبیها شد. مجید البته در این بین مدتی را در پاس گذراند و به پرسپولیس هم رفت اما برای استقلالیها، نامجو مطلق همیشه بی مثال و بزرگ است. هافبک تکنیکی و تماشاییای که فقط مصدومیت حریفش بود.
هافبک چپ: جعفر مختاری فر
ذخیرهها:1-رضا احدی 2-سیروس دین محمدی 3-بهزاد داداش زاده *جعفر مختاری فر در سالهای دهه 60 تنها مردی بود که از روزی که به استقلال آمد دیگر تا پایان دوران فوتبال از این تیم جدا نشد و در دورانی که احدی، شاهرخ، نعلچگر، نامجو از استقلال رفتند او آخرین امید هواداران بود و بازیکنی با تکنیک و سرعت مثال زدنی که حقش بیش از اینها بود.هافبک بازی ساز: شاهرخ بیانی
ذخیرهها:1-امیر قلعه نویی 2-بهتاش فریبا 3-علیرضا منصوریان *شاید اگر از استقلال به پرسپولیس نمیرفت او را میتوان بهترین استقلالی بعد از انقلاب دانست با این حال او چنان خوب بود که یک بار پروین سرمربی وقت تیم ملی در وصف او اظهار نظری مبالغه آمیز کرد و گفت اگر 10 بازیکن دیگر مثل او داشتیم در دنیا هم مشکل نداشتیم.
مهاجم سایه: عبدالعلی چنگیز
ذخیرهها:1-محسن گروسی 2-عباس سرخاب 3-امیر هاشمی مقدم *برای انتخاب چنگیز هم هیچ تردیدی وجود ندارد. عمو چنگیز که از اصفهان به استقلال آمد تا قبل از حضور در لیگ قطر مهمترین ستاره خط حمله استقلال باشد، در تیم ملی هم جای ثابتی داشت. او با سرعت و تکنیک فوقالعاده از بهترینهای فوتبال ایران در دهه 60 است.
مهاجم نوک: صمد مرفاوی
ذخیرهها:1-ادموند اختر 2-پرویز مظلومی 3-علی موسوی *صمد مرفاوی یک بازیکن فوقالعاده برای نوک حمله استقلال بود که در دوران مربیگری منصور پورحیدری تنها فرشاد پیوس را در ایران بالاتر از خود میدید. مرفاوی گلزن دربیها و بازیهای حساسی است که استقلال پورحیدری با آن تاریخ ساز شده است.