مغانلو به اردوی تیم ملی دعوت شد

مغانلو به اردوی تیم ملی دعوت شد

پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم تیم اتحاد کلبا به اردوی تیم ملی در ترکیه دعوت شد.

به گزارش فوتبالی، دقایقی پیش سایت فدراسیون فوتبال اعلام کرد که امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال امروز (پنجشنبه) شهریار مغانلو مهاجم تیم کلبای امارات را برای حضور در اردوی تیم ملی فراخواند.

قرار است مغانلو به همراه سایر بازیکنان ایرانی حاضر در لیگ امارات که به تیم ملی دعوت شده‌اند، به جمع سایر بازیکنان تیم ملی در اردوی آنتالیا اضافه شود.

نکته جالب درباره دعوت از مغانلو این است که این دعوت درست در روزی صورت گرفته است که برخی رسانه‌های اماراتی در انتقاد از مغانلو نوشته بودند که این بازیکن نتوانسته انتظارات باشگاه کلبا را برآورده کند.

مغانلو در فصلی که به تازگی به پایان رسیده در 25 بازی برای اتحاد کلبا به زمین رفت و توانست برای تیمش 8 گل بزند و دو پاس گل هم بدهد. میانگین نمرات مغانلو در بازی‌های این فصل هم 6.91 بود.

نکته جالب دیگر این است که به نظر می‌رسد مغانلو به جای روزبه چشمی که مصدوم شده به تیم ملی دعوت شده است و این در حالی است که روزبه معمولا در پست‌های هافبک یا مدافع بازی می‌کند اما مغانلو مهاجم است.

در این میان یک نکته دیگر هم وجود دارد. زمزمه‌هایی درباره این که ممکن است مهدی طارمی ویزای ورود به آمریکا را دریافت نکند وجود دارد. در این صورت طارمی در جام جهانی غایب خواهد بود. به این ترتیب ممکن است مغانلو با یک نگاه احتیاطی و دوراندیشانه به تیم ملی دعوت شده باشد. 

تا پیش از این اتفاق رسانه‌های ایرانی معتقد بودند که بعید است مغانلو به تیم ملی دعوت شود و فرصت حضور در جام جهانی را پیدا کند. اما حالا بخش اول این اتفاق رخ داده است. حالا باید منتظر ماند و دید مغانلو در فهرست نهایی تیم ملی هم قرار می‌گیرد یا نه.