شهریار مغانلو، نهمین گلزن مشترک پرسپولیس، سپاهان و تراکتور

شهریار مغانلو، نهمین گلزن مشترک پرسپولیس، سپاهان و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- شهریار مغانلو نام خود در فهرست بازیکنانی قرار داد که سابقه گلزنی در سه تیم مدعی را در کارنامه دارند.
به گزارش فوتبالی، شهریار مغانلو مهاجم ملی‌پوش تراکتور در اولین بازی خود با پیراهن تیم جدیدش موفق به گلزنی شد تا گلزنی برای سه تیم مطرح فوتبال ایران را تجربه کند. در تاریخ لیگ برتر، 18 بازیکن مشترک بین سه باشگاه پرسپولیس، تراکتور و سپاهان وجود دارد که در ادوار مختلف پیراهن این سه تیم را برتن کردند. اما تمام این بازیکنان موفق به گلزنی برای هر سه تیم نشده و پیش از این تنها هشت بازیکن توانسته بودند تا برای هر سه تیم گلزنی کنند و شهریار مغانلو نهمین بازیکن این فهرست لقب گرفت.

تصویر خبرمهدی سیدصالحی بیشترین گل زده را در بین بازیکنان این فهرست به خود اختصاص داده و در مجموع در این سه تیم مطرح موفق به زدن 39 گل در لیگ برتر شده است.بعد از سیدصالحی، جواد کاظمیان بهترین گلزن مشترک سه تیم مدعی است و 37 بار برای این سه تیم گلزنی کرده است.

تصویر خبرمحمد نوری بازیکن اسبق پرسپولیس که در این فصل هدایت صنعت نفت آبادان را برعهده گرفته، 34 بار با پیراهن سه تیم پرسپولیس و تراکتور و سپاهان موفق به گلزنی شده است.در رده بعدی این فهرست نام رضا اسدی قرار دارد که در مجموع 33 گل زده در این سه تیم به ثبت رسانده است.

تصویر خبرفرزاد حاتمی با 27 گل زده، فرشاد احمدزاده با 25 گل زده و دانیال اسماعیلی‌فر بازیکن فعلی تراکتور با 24 گل زده در رده‌های بعدی این فهرست قرار دارند. آخرین گلزن مشترک سه تیم پرسپولیس، سپاهان و تراکتور هم سروش رفیعی است که در پایان فصل گذشته از پرسپولیس جدا شد. رفیعی در مجموع 22 بار برای این سه باشگاه گلزنی کرد.