دژاووی تلخ تراکتور؛ بیرانوند در تله آزمون گیر کرد!

دژاووی تلخ تراکتور؛ بیرانوند در تله آزمون گیر کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در ابتدای نیمه دوم با اخراج مستقیم علیرضا بیرانوند روبه‌رو شد.

به گزارش فوتبالی، دیدار تیم‌های تراکتور و شباب‌الاهلی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید. این در حالی بود که تی‌تی‌ها با وجود اینکه مدت زیادی است دور از شرایط مسابقه بوده‌اند، موقعیت‌های بهتری نسبت به تیم اماراتی داشتند و بازی بهتری ارائه دادند.

اما نیمه دوم در حالی آغاز شد که تراکتور خیلی زود با یک شوک بزرگ روبه‌رو شد. سردار آزمون مهاجم ایرانی شباب‌الاهلی با فرار خود در محوطه جریمه مورد خطای علیرضا بیرانوند واقع شد و باتوجه به اینکه آزمون در موقعیت تک به تک قرار داشت، دروازه‌بان پرشورها مورد اخراج مستقیم داور واقع شد.

اخراج بیرانوند مقابل شباب الاهلی

اخراج علی بیرو در در دقیقه ۵۲ دقیقاً یادآور خاطره تلخ بازی مرحله گروهی دو تیم بود. جایی که تراکتور در نیمه نخست با یک گل از شباب‌الاهلی پیش بود اما در دقیقه ۵۱ با اخراج دوماگوی دروژدک روبه‌رو شد تا در ادامه گل تساوی را دریافت کند و بازی با نتیجه یک بر یک در دبی به پایان برسد و دژاووی تلخی برای نماینده فوتبال ایران تکرار شود.

نکته عجیب بی‌ملاحظگی و بی‌احتیاطی دروازه‌بان باتجربه‌ای مثل بیرانوند بود و سنگربان ملی‌پوش تراکتور می‌توانست این خطا را انجام ندهد.

نکته جالب اینکه در بازی مرحله گروهی هم یک بازیکن ایرانی یعنی سعید عزت‌اللهی موجب اخراج دروژدک شد و در بازی هم آزمون مورد تکل بیرانوند واقع شد تا با کارت قرمز مستقیم مواجه شود.

سرمربی تراکتور پس از این اخراج، یک مهاجم از تیم خود کم کرد و مارکو یوهانسون، دروازه بان سوئدی را جایگزین دوماگوی دروژدک کرد و بعد که ماجرای پنالتی شجاع خلیل‌زاده پیش آمد و او از روی نقطه پنالتی گل خورد و عزت اللهی هم گل دوم را وارد دروازه‌اش کرد.