اورتون 1-2 لیورپول؛ تافی‌ها خورده شدند!

اورتون 1-2 لیورپول؛ تافی‌ها خورده شدند!

پایگاه خبری فوتبالی- اورتون در دربی مرسی‌ساید از لیورپول شکست خورد.

به گزارش فوتبالی، اورتون و لیورپول در هفته سی‌وسوم لیگ برتر مقابل یکدیگر قرار گرفتند. لیورپول این روزها اصلا اوضاع خوبی ندارد و قرمزهای آنفیلد حتی ممکن است سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را هم کسب نکنند. لیورپول باتوجه به نتایج اخیر در هیچ جامی برای قهرمانی شانس ندارد و قرمزها با هدایت اشلوت، قطعا فصل را بدون جام تمام می‌کنند.

لیورپول امروز در هفته سی‌سوم و در دربی مرسی‌ساید برابر اورتون قرار گرفت و با نتیجه دو بر یک پیروز شد. لیورپول حالا 55 امتیازی شده و تنها سه امتیاز با تیم سوم و چهارم جدول فاصله دارد.

ترکیب اورتون و لیورپول

اورتون: پیکفورد | اوبراین، تارکوفسکی، برانت‌ویت، میکولنکو | گیه، گارنر | مک‌نیل، هال، اندیایه | بتو 

لیورپول: مامارداشویلی | سوبوسلای، کوناته، فن‌دایک، رابرتسون | گراونبرخ، جونز | صلاح، ویرتز، خاکپو | ایساک

شرح گل‌های بازی

گل اول لیورپول (صلاح؛ دقیقه 29): روی اشتباه بازیکنان اورتون، کودی خاکپو با یک‌پاس دیدنی توپ را به محمد صلاح رساند و فرعون مصری خیلی راحت گل اول لیورپول را به‌ثمر رساند.

گل اول اورتون (بتو؛ دقیقه 54): کوناته احتمالا بدترین روزهای خود را تجربه می‌کند و اصلا شبیه به یک‌مدافع مطمئن نیست. هال توپ را مقابل کوناته حفظ کرد و با ارسال یک‌پاس عرضی، بتو موفق شد گل تساوی را بزند. گفتنی است در این صحنه مامارداشویلی، دروازه‌بان لیورپول مصدوم شد و زمین مسابقه را ترک کرد.

گل دوم لیورپول (فندایک؛ 10+90): کار اورتون تمام شد. ارسال سوبوسلای از روی نقطه کرنر با ضربه سر دیدنی فندایک همراه شد و قرمزهای آنفیلد با این گل، برنده از زمین مسابقه خارج شدند.