وینیسیوس به هیچ وجه در حد مسی و رونالدو نیست

وینیسیوس به هیچ وجه در حد مسی و رونالدو نیست

پایگاه خبری فوتبالی - ژوائو میراندا، مدافع سابق برزیلی که سابقه بازی در اتلتیکو مادرید را در کارنامه دارد، اخیراً در مصاحبه‌ای به ارزیابی عملکرد وینیسیوس جونیور، ستاره رئال مادرید، پرداخته و ضمن اذعان به استعداد بالای او، نکاتی را درباره فاصله احتمالی‌اش با اسطوره‌های فوتبال مطرح کرده است.

به گزارش فوتبالی ، میراندا، با وجود نقش پررنگ وینیسیوس در موفقیت‌های سال‌های قبل رئال، معتقد است که این بازیکن ۲۴ ساله هنوز با الگوهایی چون نیمار، مسی و کریستیانو رونالدو که سال‌ها بر فوتبال جهان حکمرانی کردند، فاصله دارد. او در کانال یوتیوب ماریو سوارز اظهار داشت: “وینیسیوس پتانسیل بالایی دارد، اما هنوز با نیمار، مسی و کریستیانو فاصله زیادی دارد.” میراندا تأکید کرد که صرفاً توانایی‌های فنی برای قرار گرفتن در جایگاه این اسطوره‌ها کافی نیست.

او در ادامه توضیح داد که وینیسیوس به خوبی با فوتبال مدرن که بسیار فیزیکی شده است، تطبیق یافته و هم جنبه فنی و هم قدرت بدنی لازم را داراست. با این حال، میراندا معتقد است که وینیسیوس فاقد “کاریزما” و ارتباط عمیق با مردم است که دوران حرفه‌ای بازیکنانی چون مسی و نیمار را متمایز می‌کرد. او این جنبه ناملموس را یکی از عوامل کمبود وینیسیوس برای رسیدن به سطح آن بزرگان دانست.

میراندا همچنین با تکیه بر تجربه شخصی خود در دوران بازی در اسپانیا، به فشارها و انتقادات شدیدی که وینیسیوس در لالیگا با آن مواجه است، اشاره کرد. او که خود با هجمه‌های مشابهی روبرو بوده، بیان کرد که در دوران بازی‌اش در اسپانیا و اروپا، هرگز با نژادپرستی مواجه نشده، چرا که تمرکزش را کاملاً بر روی بازی معطوف می‌کرده و اجازه نمی‌داده حرف‌های حاشیه‌ای تمرکزش را برهم بزند. او این مسئله را حواس‌پرتی‌هایی می‌داند که با هدف گرفتن تمرکز بازیکن صورت می‌گیرد.