پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان خارجی تراکتور حسن نیت و تعهد کاملی در قبال تیم خود نشان دادهاند.
به گزارش فوتبالی، با آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، بازیکنان خارجی لیگ برتر هم ایران را ترک کردند و به کشورهای خود بازگشتند و در این خصوص صحبتهای زیادی در رابطه با بازگشت یا عدم بازگشت آنها مطرح شده است.
در شرایطی که بازیکن کرهای مس رفسنجان تیم جدید خود را هم معرفی کرده و هنوز تکلیف ازبکهای شاغل در لیگ برتر (به جز خامروبکوف که خودش را به اردوی ترکیه رسانده) مشخص نشده، ماجرای تراکتور با سایر تیمها، حداقل در این مقطع متفاوت است.
تمام بازیکنان خارجی تراکتور به اردوی تیم در ترکیه اضافه شدند و با تیتیها راهی عربستان شدند تا در بازی برابر شبابالاهلی امارات در دسترس کادرفنی باشند.
این وسط، نکته جالب شاید استوری هافبک کروات مصدوم تراکتور باشد. ایگور پوستونسکی که در بازی با ملوان با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی مواجه شد، تنها بازیکن خارجی است که باتوجه به سپری کردن روند درمانی، در کنار تیم حضور ندارد اما با انتشار یک استوری در صفحه رسمی خود، از انتظارش برای آغاز بازی تراکتور در لیگ نخبگان خبر داده تا مشخص شود خارجیهای تراکتور به این تیم تعهد کامل دارند.

البته باید منتظر ماند و دید آیا بازیکنان خارجی تراکتور به تهران بازمی گردند یا اتفاق دیگری می افتد. شنیده شده در صورتیکه لیگ برتر به صورت رسمی به تعویق بیفتد، شاید بازیکنان خارجی تراکتور به ایران برنگردند.










