استقلال به آشورماتوف اجازه خروج نداد

استقلال به آشورماتوف اجازه خروج نداد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال به مدافع ازبکستانی خود اجازه حضور در اردوی تیم ملی کشورش را نداد.

به گزارش فوتبالی، روند آماده سازی تیم ملی ازبکستان برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ زیر نظر فابیو کاناوارو در حال انجام است و این تیم قصد دارد علاوه بر فیفادی، از روزهای دیگر هم برای انجام دیدارهای تدارکاتی استفاده کند.

ازبک‌ها دوشنبه جدال دوستانه‌ای با تیم ملی چین خواهند داشت که خارج از تقویم فدراسیون جهانی فوتبال برنامه‌ریزی شده و به همین خاطر لژیونرها بدون کسب اجازه از باشگاه خود حق همراهی تیم ملی کشورشان را ندارند. اتفاقا رستم آشورماتوف هم تا صبح یکشنبه نتوانسته بود از باشگاه استقلال برای این مسابقه دوستانه مجوز خروج بگیرد چون دقیقاً در همان روز استقلال باید به یزد پرواز کند و سه‌شنبه هفتم بهمن به مصاف استقلال خوزستان برود

اگر باشگاه استقلال با خروج رستم موافقت نکند، طبق قوانین فیفا هیچ جریمه‌ای برای طرف ایرانی مد نظر قرار گرفته نمی‌شود چون مسابقه دوستانه ازبکستان برابر چین خارج از تقویم فیفادی برنامه‌ریزی شده است.