واکنش جالب امباپه بعد از زدن رکورد رونالدو در رئال مادرید

واکنش جالب امباپه بعد از زدن رکورد رونالدو در رئال مادرید

پایگاه خبری فوتبالی - کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید، بعد از درخشش مقابل ویارئال، از تعداد گل های زده رونالدو نازاریو در اولین فصلش عبور کرد.

به گزارش فوتبالی، روز شنبه رئال مادرید موفق شد با بریس کیلیان امباپه دو بر یک ویارئال را شکست دهد. با این دو گل، امباپه توانست 31 گل در تمامی رقابت ها و 20 گل در لالیگا به ثمر برساند. او در تابستان گذشته، بعد از اتمام قراردادش با پاریسن ژرمن به صورت رایگان راهی رئال مادرید شد و شروع بسیار کم فروغی در سانتیاگو برنابئو داشت، اما رفته رفته بهتر شد و جایگاهش را تثبیت کند. 

رونالدو نازاریو در فصل 2002-03 توانست در اولین فصل حضورش با پیراهن رئال مادرید، در مجموع 30 گل در تمامی رقابت ها به ثمر برساند و کریستیانو رونالدو، دیگر اسطوره رئال مادرید، در اولین فصلش در 2009-10 موفق به زدن 33 گل شد و حالا امباپه راه سختی تا زدن رکورد اسطوره پرتغالی ندارد.

امباپه درباره این رکورد جالب گفت: "آن ها اساطیری هستند که یک دوره را به نام خودشان مشخص کرده اند. این مهم است، اما فقط عدد است. اگر من بیشتر از رونالدو و کریستیانو گل می زنم، به این معنی نیست که بازیکن بزرگ تری هستم، فقط این معنی را می دهد که من در حال پیشرفت هستم. مهم ترین چیز، کمک به باشگاه است تا عناوین را فتح کند."