پایگاه خبری فوتبالی - شب گذشته ادامه بازی های دور رفت مرحله یک هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برگزار شدند و تیم های مختلف به مصاف رقبای خود رفتند.
به گزارش فوتبالی ، یکی از حساس ترین بازی های دیشب، دیدار پاری سن ژرمن و لیورپول بود. این بازی در پارک ده پرنس برگزار می شد و پی اس جی در این دیدار میزبان بود. در نهایت در این بازی لیورپول موفق شد با نتیجه یک بر صفر به پیروزی برسد و گام خوبی را برای صعود به مرحله بعدی رقابت ها بردارد. در این بازی تک گل لیورپول توسط هاروی الیوت در دقیقه 87 بازی به ثمر رسید.
نکته ای که در این دیدار وجود داشت این بود که دیوید بکام برای تماشای این بازی به ورزشگاه پارک ده پرنس رفته بود. مالک باشگاه اینتر میامی تصمیم گرفت که بازی پی اس جی مقابل لیورپول را از نزدیک ببیند. دیوید بکام بازیکن سابق پاری سن ژرمن به حساب می آید. او در سال 2013 در مقطعی برای تیم پاریسی به میدان رفت. بکام در آن جا بود که بازنشسته شد. او پس از آخرین بازی خود برای پی اس جی، اشک ریخت و به این ترتیب بود که از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.