پايگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص انتخاب میودراگ بوژوویچ نظری جالبی دارد.
به گزارش فوتبالی، استقلال بعد از اینکه مذاکراتش با والتر ماتزاری به نتیجه نرسید، سراغ میودراگ بوژوویچ رفت تا او را تا پایان فصل به عنوان جانشین پیتسو موسیمانه انتخاب کند.
اگرچه چند روز قبل علی تاجرنیا رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده بود که مذاکرات با ماتزاری کماکان ادامه خواهد داشت اما صحبتهای امروز علی نظری جویباری نشان میدهد که بعید است حداقل در این مقطع، مذاکره با ماتزاری ادامه داشته باشد چرا که به گفته علی نظری جویباری، در صورتی که نتایج استقلال با میودراگ بوژوویچ تا پایان فصل، خوب باشد، آبیها برای فصل آینده هم به همکاری با این مربی فکر خواهند کرد:" اگر تیم روند رو به رشدی خوب داشت، با بوژوویچ تمدید خواهیم کرد اما اگر شرایط تیم، خوب نبود، سراغ مربی دیگری خواهیم رفت."
جالبترین بخش صحبتهای مدیرعامل استقلال جایی است که او گفته بوژوویچ با این نیت به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شده که بتواند تبدیل به برانکوی استقلال باشد و آبیها در صورت رضایت از عملکرد این مربی اهل مونتهنگرو، به همکاری بلندمدت با او فکر خواهند کرد.