استقلال تحت سلطه بی موها؛ از موسیمانه تا بوژوویچ!

استقلال تحت سلطه بی موها؛ از موسیمانه تا بوژوویچ!

پایگاه خبری فوتبالی- مربیان اخیر استقلال از لحاظ ظاهری همه کچل بوده‌اند و این موضوع ادامه دارد.

به گزارش فوتبالی، مدیران استقلال پس از کش‌وقوس‌های فراوان سرانجام با میودراگ بوژوویچ کروات به توافق رسیدند و این سرمربی احتمالا تا پایان فصل سکان هدایت آبی‌های تهران را در دست می‌گیرد.

نکته جالب در مورد سرمربیان اخیر استقلال، ظاهر آن‌ها است که تهی از تار مویی بر سر خود هستند. پیتسو موسیمانه آفریقایی کچل بود، سهراب بختیاری‌زاده هم که به مدت چند بازی سرمربی استقلال بود همین ویژگی را داشت و حالا میودراگ بوژوویچ هم مویی ندارد.

البته این موضوع در فوتبال جهان هم باب است و سرمربیان بی‌موی زیادی در سراسر دنیا وجود دارند اما توالی این اتفاق برای استقلال جالب است و برخی کانال‌های هواداری هم به این موضوع پرداخته‌اند که قطعا بیشتر جنبه شوخی دارد.

ظاهرا مدیران استقلال مثل بسیاری از مردم جهان! اعتقاد دارند سرمربیان کچل از نبوغ بیشتری برخوردار هستند و برای همین بوژوویچ سومین کچل استقلال طی فصل جاری است.

بوژوویچ در استقلال خوزستان موفق به شکست استقلال تهران و پرسپولیس شد و بنابراین می‌توان او را یک کچل نسبتا موفق دانست.

البته در این بین استقلال یک سرمربی هم داشت که خود او کچل نبود اما هواداران را کچل کرده بود؛ این سرمربی کسی نبود جز جواد نکونام!

حالا باید دید میودراگ بوژوویچ به‌عنوان سرمربی استقلال می‌تواند نتایج قابل قبولی کسب کند یا نه.