فوری و رسمی/ بوژوویچ سرمربی استقلال شد

فوری و رسمی/ بوژوویچ سرمربی استقلال شد

پایگاه خبری فوتبالی– اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، میودراگ بوژوویچ سرمربی استقلال خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، از دیروز که نامهای مختلفی برای نیمکت استقلال مطرح شدند، اسم میودراگ بوژوویچ هم به استقلال لینک شد. سرمربی مستعفی استقلال خوزستان که گفته شد پلن B مدیران استقلال در صورت منتفی شدن حضور والتر ماتزاری در تهران است.

با توجه به شرطهای خاص و عجیب سرمربی سرشناس ایتالیایی برای استقلال، احتمال حضور او در تهران، کمتر از قبل شده و حالا استقلالی‌ها سراغ مربی‌ای رفته‌اند که شناخت خوبی از فوتبال ایران دارد.

همانطور که فوتبالی دیشب خبر داده بود، استقلال مذاکراتی با سرمربی سابق استقلال خوزستان داشتند و این مربی دقایقی قبل برای جلسه حضوری وارد باشگاه استقلال شد تا در صورت توافق نهایی با مدیران این باشگاه، به عنوان سرمربی جدید استقلال معرفی شود. 

حالا باید منتظر ماند و دید که خروجی این جلسه چه خواهد شد و آیا از این سرمربی اهل مونته‌نگرو، به عنوان جانشین موسیمانه در استقلال رونمایی خواهد شد یا نه.

بد نیست به این نکته اشاره کنیم که بوژوویچ، قبل از جلسه با مدیران استقلال، درباره توافقش با این باشگاه به فوتبالی گفته بود:" “هنوز هیچ قراردادی با باشگاه استقلال امضا نکردم. مذاکرات ادامه دارد ولی به توافق با استقلال نزدیک هستم. تا ساعاتی دیگر همه‌چیز مشخص می‌شود”.

توضیح فوتبالی: میودراگ بوژوویچ تا آخر فصل به عنوان سرمربی جدید استقلال انتخاب شد