پايگاه خبری فوتبالی- در شرایطی پس از تساوی استقلال و الشرطه انتقادهای زیادی از سهراب بختیاریزاده شده، سرمربی موقت استقلال یک حامی سرشناس دارد.
به گزارش فوتبالی، این حامی سرشناسی کسی نیست جز حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال که معتقد است باید به سهراب بختیاریزاده تا پایان فصل فرصت داد.
او به ایسنا گفته است:" باشگاه باید سهراب بختیاریزاده را گرم کند و فصل را با همین سرمربی و تیم به اتمام برساند. مشکلات دیگری که استقلال دارد این است که بازیکنان قرارداد یک ساله میبندد. کسانی که قرارداد یکساله دارند استقلالی نیستند. در تیم استقلال حداقل باید قرارداد ۳ الی ۴ ساله بسته شود تا بتوانند تیم را نجات دهند. مدیریت در چند وقت گذشته خوب نبوده است. من چیزی که بد باشد را میگویم بد است و هر چیزی که گفتم با مطالعه در موردش قضاوت کردم. استقلال باید با بختیاریزاده تا انتهای فصل ادامه دهد."
استقلال به نتیجهای که شب گذشته رقم زد حالا تقریبا شانسی برای صعود به مرحله حذفی ندارد و باید دید در هفته آخر دور گروهی چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.