پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای درخواست خرید تیوی بیفوما از استقلال خوزستان توسط پرسپولیس به جاهای عجیب و غریبی کشیده است!
به گزارش فوتبالی، از چند روز پیش خبر رسید که باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب تیوی بیفوما وینگر کنگویی باشگاه استقلال خوزستان است. این در حالی بود که باشگاه استقلال خوزستان اعلام کرده بود دو باشگاه پرسپولیس و فولاد خوزستان خواستار جذب بیفوما شدهاند.
صبح روز جمعه و در برنامه ورزش و مردم رضا درویش مدیر عامل پرسپولیس در این باره گفت: «با مدیر برنامه بیفوما به توافق رسیدهایم. برای جذب این بازیکن صحبتهایی با مدیرعامل استقلال خوزستان و رییس هیات مدیره این باشگاه داشتهایم و قرارشده تا شنبه خبر قطعی را به ما بدهند.»
اما در حالی که به نظر میرسید این انتقال در شرف انجام است ناگهان از ظهر روز گذشته اخبار به سمتی رفت که نشان میداد انتقال بیفوما به پرسپولیس به بنبست خورده است. بعد از این بود که کیوان بابادی، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان مذاکره درویش با بیفوما را به طور کل تکذیب کرد!
او در یک استوری در صفحه شخصی خودش متنی طعنهآمیز خطاب به رضا درویش منتشر کرد که در آن نوشته بود: «راه برون رفت از بحران و فرار از پاسخگویی به هوادار در خصوص ناتوانی خود در جذب سرمربی، بردن باشگاه دیگری زیر فشار رسانهای نه جوانمردانه و نه اخلاقی میباشد. شما هیچ گونه مذاکرهای با باشگاه استقلال خوزستان نداشتهاید. مگر این که استقلال خوزستان دیگری باشد و ما بی اطلاع هستیم!!!»
اما ساعتی پس از انتشار این استوری، مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در یک استوری نامهها و مذاکرات باشگاه پرسپولیس و استقلال خوزستان برای جذب بیفوما را منتشر کرد که نشان میدهد استقلال خوزستان ۵۰۰ هزاردلار پول رضایتنامه میخواهد. البته شنیدههای فوتبالی حاکی از آن است که خود بیفوما هم یک میلیون دلار میخواهد. در واقع جذب بیفوما برای هر باشگاهی دست کم یک و نیم میلیون دلار هزینه دارد!
به نظر میرسد بعد از این که باشگاه پرسپولیس متوجه قیمت رضایتنامه و مبلغ درخواستی خوب بیفوما شده، قید این بازیکن را زده است و مدیریت باشگاه استقلال خوزستان که انتظار نداشت پرسپولیس به این شکل عقب نشینی کند در اقدامی عجیب دست به انتشار آن استوری طعنه آمیز کرد.
اسناد و مدارک نشان میدهد که بر خلاف ادعای بابادی، بین دو باشگاه مذاکراتی صورت گرفته است. حالا باید واکنش باشگاه استقلال به این ماجرا چه خواهد بود.
1359