بازگشت به خانه؛ سرپرست جدید مدیرعاملی استقلال کیست؟

بازگشت به خانه؛ سرپرست جدید مدیرعاملی استقلال کیست؟

پایگاه خبری فوتبالی- روز گذشته تغییرات بزرگی در باشگاه استقلال رخ داد و یکی از این تغییرات بازگشت یک چهره نام آشنا به این تیم در نقش سرپرستی مدیرعامل است.

به گزارش فوتبالی، روز گذشته بعد از مدت‌ها که زمزمه برکناری فرشید سمیعی از مدیر عاملی باشگاه استقلال به گوش می‌رسید بالاخره این اتفاق افتاد و علی نظری جویباری که یکی از اعضای جدید هیات مدیره استقلال است به عنوان سرپرست مدیر عاملی جدید این باشگاه انتخاب شد. البته باید مجمع استقلال هم این تغییرات را تایید کند و پس از آن اعضا رسمی می شود و مدیرعامل جدید هم باید توسط مجمع و هیات مدیره تایید شود. 

نظری جویباری یکی از قدیمی‌ترین افرادی که سال‌ها پیش در چند برهه در این باشگاه مسئولیت داشته است. خیلی از اهالی فوتبال در ایران را او را به عنوان باجناق محمود فکری، بازیکن و سرمربی اسبق استقلال می‌شناسند اما واقعیت این است که نظری جویباری را با فعالیت‌های مهمی که در نقل و انتقالات این باشگاه داشت به یاد می‌آورند. نقل و انتقالاتی که شاید مهم‌ترینش جذب مهدی هاشمی نسب بود! تقریبا همه می‌دانند که نقش اصلی را در این اتفاق، علی نظری جویباری داشت   و نه حتی علی فتح‌الله‌زاده که فقط مدیرعامل آن زمان استقلال، در نقش پرداخت کننده 100 میلیون تومان، قرارداد ظاهر شد.

درباره دلیل این اتفاق و تلاش زیادی که نظری جویباری برای انتقال هاشمی نسب به استقلال کرد روایت جالبی دیگری وجود دارد. گفته می‌شود او این کار را کرد تا انتقام انتقال عجیب شاهرخ بیانی به پرسپولیس را بگیرد!

سایت روزنامه خبر ورزشی در این باره نوشته است که نظری جویباری در محفلی دوستانه گفته بود: «شاهرخ را خیلی دوست داشتم، عاشقش بودم، وقتی رفت پرسپولیس، انگار یک بخشی از وجودم کنده شد. وقتی در دربی ۲ گل به استقلال زد و ما را شکست داد، کمرم شکست. همان روز روی سکوهای ورزشگاه آزادی با خودم گفتم یک روز محبوب‌ترین ستاره پرسپولیس را به استقلال می‌آورم و بعد از آن تا روزی که هاشمی نسب استقلالی شد و من هم در این انتقال نقش داشتم، بزرگ‌ترین رویای فوتبالی من همین بود.

شاید خیلی‌ها ندانند که پیش نویس قرارداد هاشمی نسب با استقلال در خانه نظری جویباری امضا شد و چک 100 میلیون تومانی را او به مهدی هاشمی نسب داد! یک دوربین هندی کم حقایق آن روز را در دل خود دارد و پیش نظرجویباری است و شاید روزی روزگاری، آن را منتشر کند.

1359