رقیب جدید حسینی و خالدآبادی؛ مدافع چپ استقلال دروازه‌بان شد!

رقیب جدید حسینی و خالدآبادی؛ مدافع چپ استقلال دروازه‌بان شد!

پایگاه خبری فوتبالی- ابوالفضل جلالی روز گذشته در تمرین استقلال دروازه‌بان شد و یک واکنش تماشایی را از خود به‌جا گذاشت.

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال این روزها در دبی حضور دارد و برای مصاف حساس با پاختاکور در چارچوب لیگ نخبگان آسیا آماده می‌شود. آبی‌ها طبق دستور پیتسو موسیمانه، زودتر از موعد همیشگی راهی دبی شدند تا با آمادگی بیشتری مقابل پاختاکور قرار بگیرند.

استقلال در این بین مصدومان زیادی دارد که یکی از آن‌ها ابوالفضل جلالی است؛ اینکه مدافع چپ جوان آبی‌ها در مصاف با نماینده ازبکستان در دسترس کادرفنی است یا نه مشخص نیست اما طبق تصاویری که از تمرینات استقلال در فضای مجازی منتشر می‌شود، این بازیکن با شور و حرارتی خاصی در تمرینات حضور دارد.

ادواردو کاماوینگا بازیکن رئال مادرید است که لقب آچار فرانسه واقعا برای او برازنده است. کاماوینگا در یکی از تمرینات رئال مادرید درون دروازه کهکشانی‌ها قرار گرفت و قاب جذابی را از خود به‌جا گذاشت. جلالی هم اکنون مانند ستاره رئال مادرید، در تمرین روز گذشته درون دروازه آبی‌ها قرار گرفت و یک مهار دیدنی را ثبت کرد.

این سوپر واکنش جلالی در فضای مجازی دست به دست می‌شود و محمدرضا خالدآبادی، دروازه‌بان دوم استقلال هم با انتشار یک استوری اینستاگرامی، ابوالفضل را جانلوییجی معرفی کرده تا به‌نوعی او را مانند بوفون بداند. این روزها اوضاع روحی و روانی بازیکنان استقلال خوب است و باید دید این شور و شوق در تمرینات به زمین مسابقه هم منتقل می‌شود یا نه.

2636