پایگاه خبری فوتبالی- کرنر، ضربه ایستگاهی و اوت. این سه اسم رمز قطریها برای رسیدن به دروازه حریفان است.
به گزارش فوتبالی، شاگردان امیرقلعهنویی قبل از بازی با قطر باید یک نکته را به خوبی به یاد داشته باشند و آن هم این است که به عنابیپوشها کرنر ندهند. هر کرنر برای این تیم میتواند به معنای یک موقعیت جدی روی دروازه باشد و به همین دلیل است که آنها گرفتن کرنر را یکی از تاکتیکهای خود قرار دادهاند.
تیمی که با گرفتن 75 کرنر از اول بازیهای مقدماتی تا اینجای کار با اختلاف بسیار زیاد یعنی 13 رکورد بیشتر از تیم دوم رکورددار است. البته شاگردان مارکس لوپس برخلاف بسیاری از تیمها، از کرنرهای به دست آمده به راحتی نمیگذرند و آن را تبدیل به موقعیت و یا گل میکنند. قطر در مقابل امارات اصلا نمایش خوبی نداشت و بازی ضعیفی را به نمایش گذاشت. آنها مقابل این تیم 7 شوت زدند که هیچ کدام از آنها داخل چارچوب نبود اما نکته چیز دیگری است.
از این 7 موقعیت، 4 موقعیت روی کرنرهای اکرم عفیف به دست آمد. 2 موقعیت روی ضربه اوت و فقط یک موقعیت در جریان بازی شکل گرفت. آماری که نشان میدهد اوت و کرنر برای قطریها تا چه حد مهم است.
در بازی با کره شمالی هم وضع به همین منوال بود. یک گل از 2 گل این تیم از روی نقطه پنالتی به ثمررسید. در مورد شوتها این بار آمار عجیب در مورد ضربات ایستگاهی بود.
تیم قطر در آن بازی 20 شوت به سمت دروازه کره شمالی زد که 9 شوت از ضربه ایستگاهی و 2 شوت از کرنر و 4 شوت از اوت شروع شد. از 3 گل در بازی اول مقابل قرقیزستان هم یک گل از کرنر یک گل از اوت شکل گرفت.
در مجموع از کنار هم قرار دادن این سه بازی میتوان به این نتیجه رسید که کمترین موقعیت قطریها در طول جریان بازی به دست آمده اما از آن سو هر کرنر و اوت آنها توانسته یک موقعیت بسازد.
این زنگ خطر را برای بازیکنان تیم ملی به خصوص شجاع خلیلزاده به صدا درخواهد آورد که از هر گونه نزدیک شدن و تماس با بازیکنان قطری در محوطههای پرخطر جلوگیری کرده و حتی در دفع توپ هم نهایت دقت را داشته باشند.
4326