دومین برد نساجی در لیگ؛ بعد از 3 ماه باز هم مقابل یک خوزستانی

دومین برد نساجی در لیگ؛ بعد از 3 ماه باز هم مقابل یک خوزستانی

پایگاه خبری فوتبالی - نساجی دومین برد لیگ برتری فصل خود را بعد از چیزی حدود سه ماه به دست آورد.

به گزارش فوتبالی، از چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر نساجی در قائمشهر میزبان استقلال خوزستان بود؛ دیداری که دوئل تیم‌های قعر جدولی محسوب می‌شد که بالاخره شاگردان سید مهدی رحمتی با کسب برد توانستند خود را ۹ امتیازی کرده و به آینده امیدوار شوند.

دومین برد فصل نساجی در حالی به دست آمد که نماینده آسیایی فوتبال ایران در لیگ جاری صرفاً توانسته بود روز هفتم شهریور ماه در هفته چهارم صنعت نفت آبادان را در ورزشگاه وطنی شکست دهد و پس از آن رنگ برد را ندیده بود.

حال سرخ‌های قائمشهری پس از گذشت بیش از سه ماه توانستند دوباره در یک دیدار لیگ برتری برنده باشند و این برد باز هم مقابل یک تیم خوزستانی دیگر یعنی استقلال خوزستان به دست آمد.

گل شاگردان رحمتی را امیرمحمد هوشمند در حالی به ثمر رساند که شعارهای تند و تیز هواداران مازنی علیه رحمتی و بازیکنان بالا گرفته بود ولی این تیم به گل رسید تا شرایط از این بدتر نشود.

نساجی با این برد ۹ امتیازی شد و استقلال خوزستان بدون برد و با ۴ امتیاز در قعر جدول رده‌بندی قرار دارد.

1997