پایگاه خبری فوتبالی - استقلال خوزستان سه باخت اخیر خود را با گلهایی پس از دقیقه ۹۰ متحمل شده است.
به گزارش فوتبالی، با برد دیروز فولاد خوزستان مقابل هوادار، حالا استقلال خوزستان قعرنشین جدول ردهبندی لیگ برتر است. تیمی که پنج بازی پیاپی متحمل شکست شده و با استعفای سرمربی خود اصلاً حال و روز خوشی ندارد.
اما یک نکته بسیار عجیب در نتایج سه باخت اخیر استقلال خوزستان که هر سه در ورزشگاه خانگی خود یعنی غدیر اهواز بوده، وجود دارد و آن اینکه تیم سیدسیروس پورموسوی هر سه بازی را تا دقیقه ۹۰ با نتیجه تساوی مدیریت کرده و پس از اتمام وقتهای قانونی بازی با دریافت گل شکست خورده است.
دیدار با تراکتور گل دقیقه ۲+۹۰ گوستاوو واگنین، بازی با ذوبآهن گل دقیقه ۲+۹۰ محمد قریشی و بازی با پیکان گل دقیقه ۹۰ سامان نریمانجهان سه باخت خانگی را به آبیهای اهوازی تحمیل کردهاند که گل خوردن در سه مسابقه پشت سر هم که منجر به باخت شود، در نوع عجیب و قابل تامل است.
1997