پایگاه خبری فوتبالی - سازمان لیگ فوتبال در نامهای به باشگاه استقلال اعلام کرده بود که حق تبلیغات محیطی بازیهای خانگی لیگ بیست و دوم را از این باشگاه میگیرد اما اختلافات دو طرف در حال برطرف شدن است تا به احتمال زیاد آبیهای پایتخت مشکلی برای انجام تبلیغات محیطی در فصل جدید نداشته باشند.
یکی از دلایلی که باشگاه استقلال، سهم سازمان لیگ را پرداخت نکرده به اختلافات دو طرف در ابتدای لیگ بیست و یکم برمیگردد. این اختلافات همچنان ادامه دارد و منجر شده باشگاه استقلال هنوز با سازمان لیگ فوتبال تسویه حساب نکرده باشد.
این اختلاف حساب، مقابله به مثل سازمان لیگ فوتبال را به همراه داشت تا جایی که این سازمان در نامهای به باشگاه استقلال اعلام کرد که حق تبلیغات محیطی بازیهای خانگی لیگ بیست و دوم از این باشگاه گرفته میشود.
البته پس از این نامهنگاری جلساتی بین دو طرف برگزار شده و اختلافات بین دو طرف در حال رفع شدن است. در نتیجه احتمالا باشگاه استقلال مشکلی برای انجام تبلیغات محیطی در دیدارهای خانگیاش در لیگ بیست و دوم نخواهد داشت.
1470

استقلال 











