تساوی خوش یمن استقلالی‌ها در نیمه نخست

تساوی خوش یمن استقلالی‌ها در نیمه نخست

پایگاه خبری فوتبالی- رقابت نساجی مازندران و استقلال تهران در نیمه نخست با تساوی بدون گل به پایان رسید. نتیجه‌ای که در هفته‌های اخیر برای آبی پوشان بسیار خوش یمن بوده است.

به گزارش فوتبالی، در هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر، نساجی در ورزشگاه امام رضا مشهد میزبان استقلال تهران است. 

دو تیم در نیمه نخست موقعیت‌هایی روی دروازه یکدیگر ایجاد کردند که درخشش دو دروازه‌بان مانع از گلزنی مهاجمین شد.

این دیدار سرانجام در نیمه نخست با تساوی بدون گل پایان یافت و تور دروازه‌ها در 45 دقیقه ابتدایی دست نخورده باقی ماند.

این درحالی است که شاگردان فرهاد مجیدی در هر 4 دیدار قبلی خود نیز در نیمه نخست کار را با تساوی به پایان رساندند اما در پایان 90 دقیقه برنده میدان بودند.

هوادار، ذوب آهن، تراکتور و فجر سپاسی چهار قربانی قبلی آبی پوشان بودند و صدرنشین لیگ توانست علی‌رغم تساوی در نیمه نخست، در پایان بازی رقبایش را با اختلاف یک گل شکست دهد.

حال باید دید که آبی پوشان در این دیدار هم سنت چهار دیدار قبلی خود را ادامه خواهند داد و در نیمه دوم به پیروزی می‌رسند؟ یا نساجی آمار خوب استقلال در هفته‌های اخیر را مختل خواهد کرد.

1377