نمایشگاه عضله در تمرین استقلال(عکس)

نمایشگاه عضله در تمرین استقلال(عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- دو بازیکن خارجی استقلال تنها نفراتی نیستند که عضلات ورزیده‌شان سوژه جالبی برای عکسهای عکاس این باشگاه محسوب می‌شود.

به گزارش فوتبالی، یکی از سوژه‌های مورد علاقه کانالهای هواداری استقلال در فضای مجازی، انتخاب تصاویر رودی ژستد و کوین یامگا هنگام تمرینات بدنسازی است تا آنها عضلات ورزیده این دو بازیکن را به رخ طرفداران رقیب سنتی‌شان بکشند.

امروز هم در تصاویری که کانال باشگاه استقلال از تمرین بدنسازی شاگردان مجیدی منتشر کرده، وضعیت بدنی وریا غفوری و سیدحسین حسینی نشان می‌دهد که آنها به صورت حرفه‌ای، بدنسازی را پیگیری می‌کنند.

تصویر خبر

دروازه‌بان استقلال که از مدتها قبل با مربی خصوصی تمرین می‌کند و هر از گاهی از تمریناتش، در صفحه‌اش پست می‌گذارد و وریا غفوری هم نشان داده که یکی از طرفداران پروپاقرص بدنسازی است.

تصویر خبر

9697