پایگاه خبری فوتبالی - یکی از مشکلات فصل جاری پرسپولیس نداشتن زمین چمن مناسب برای تمرینات این تیم بوده است.
برای خیلیها این پرسش پیش آمد که چرا ورزشگاه شهید کاظمی که چمن مناسبی در سالهای گذشته داشته حالا مورد نقد یحیی گل محمدی است؟
از قرار معلوم پیمانکار ورزشگاه شهید کاظمی سه ماهی می شود که به دلیل عدم دریافت دستمزد و مطالبات خود این استادیوم به ویژه زمین چمن آن را به حال خود رها کرده است!
شنیدیم پیش از این پیمانکار مورد نظر دو مسئول و کارگر را مأمور مراقبت از زمین چمن ورزشگاه شهید کاظمی کرده بود. دو کارگری که بسیار به کار خود وارد بوده و یحیی گل محمدی نیز از عملکرد این دو و کیفیت چمن ورزشگاه محل تمرین پرسپولیسیها به شدت راضی بود.
حالا سه ماهی می شود پیمانکار این ورزشگاه اختصاصی پرسپولیس به دلیل بی توجهی باشگاه، این دو کارگر را نیز جواب کرده و زمین چمن استادیوم محل تمرین سرخها مرغوبیت خود را از دست داده است.
با توجه به علاقه یحیی گل محمدی به فوتبال روی زمین و مالکانه، نداشتم زمین چمن مناسب این روزها تبدیل به دغدغه ای بزرگ برای سرمربی پرسپولیس شده است.
1470