پایگاه خبری فوتبالی- دیدار دو تیم چلسی و لسترسیتی بیش از سطح فنی بالای خود، یک کلاس حرفهایگری برای اهالی فوتبال ایران بود که چطور در وضعیت مشابه، به دنبال بهانه و ایجاد جنجال برای سرپوش گذاشتن روی ضعفهای خود نمیروند.
هواداران در شرایطی برای حمایت چلسی به ورزشگاه آمدند که لستر در بازی رفت به علت داشتن تماشاگران خود محروم بود. از طرفی وقتی مسابقات در حدود 36 هفته بدون تماشاگران برگزار شده، میتوانست در دو هفته پایانی هم برای برقراری مساوات میان دو تیم، بدون تماشاگران برگزار شود.
به خصوص در دیداری مانند مسابقه چلسی و لستر که حکم صعود به لیگ قهرمانان اروپا را دارد، داشتن حمایت چندین هزار تماشاگران قطعا به سود آبیهای لندن تمام میشد اما هرگز قبل و بعد از مسابقه هیچ اعتراضی از سوی شاگردان برندن راجرز در لسترسیتی شنیده نشد و حتی سرمربی بریتانیایی از این موضوع استقبال کرد.
با وجود دلایل و ایرادهای موجود، در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی در دنیا، بازگشت تماشاگران به ورزشگاه تحت هر شرایطی مورد پذیرش تیمها است اما همین موضوع را به لیگ برتر ایران تعمیم بدهیم؛ قطعا جنجال بزرگی به راه افتاده بود و تیمهای ذینفع بارها به چنین وضعی اعتراض کرده بودند.
نمونه این رفتار را بارها از زمان شیوع کرونا مشاهده کردهایم که تیمها چطور به دلایل مختلف، نسبت به چنین وضعیتی اعتراض کردهاند. به طور مثال دیدار سال گذشته سپاهان مقابل پرسپولیس که شاگردان قلعهنویی به علت ممنوعیت حضور تماشاگران تیمشان در ورزشگاه حاضر به انجام مسابقه نشدند چرا که این موضوع را خارج از عدالت میدانستند.
بیبرو و برگرد اگر وضعیتی مشابه بازی چلسی و لستر در ایران رقم میخورد و تماشاگران میتوانستند در هفتههای پایانی لیگ بیستم به ورزشگاه برگردند، آیا تیمهای مهمان در ایران، همانند انگلیسی ها چنین موضوعی را میپذیرفتند؟ مطمئن باشید که اگر چنین اتفاقی رقم بخورد، معلوم نیست چه جنجال بزرگی در ایران به راه میافتاد.
دیدار چلسی و لستر فارغ از سطح فنی بالای خود، نکات مهمی برای اهالی فوتبال ایران دارد که در اکثر مواقع هیچ توجهی به این قبیل مسائل حرفهای نمیشود و حتی بالعکس، بهانهای برای سرپوش گذاشتن بر ضعفهای خودی میشود.
6641