پایگاه خبری فوتبالی- آیا آقای گل فصل گذشته لیگ برتر جایی در ترکیب اصلی استقلال برای دربی نخواهد داشت؟
به گزارش فوتبالی، شیخ دیاباته در رقابتهای این فصل آمار جالبی نداشته و در لیگ برتر فقط 2 گل زده که آن هم مربوط به بازی با تراکتور بوده است.
بعد از نمایش خوب دیاباته در لیگ قهرمانان(حداقل به لحاظ آماری) استقلالیها امیدوار بودند که مهاجم محبوبشان در بازگشت به لیگ هم نمایش خوبی داشته باشد اما دیاباته در بازی با ذوب آهن، هر چه زد به در بسته خورد تا اولین شکست تیم مجیدی در لیگ رقم بخورد.
در چنین شرایطی، خبرهایی منتشر شده مبنی بر آنکه شاید دیاباته در بازی با دربی جایی در ترکیب اصلی تیمش نداشته باشد. خبرورزشی درباره این موضوع نوشته است: شاید مجیدی در دربی دیاباته را نیمکت نشین کند و از زوج قایدی و مطهری در این بازی استفاده کند. دو بازیکنی که هر دو درخشش فوق العاده ای در دربی داشته اند. خصوصا اینکه مجیدی با این اقدام می خواهد خط هافبک پرقدرت پرسپولیس را هم با اضافه کردن یک بازیکن میانی کنترل کند. پیش بینی می شود مجیدی به جای دیاباته از بابک مرادی و یا داریوش شجاعیان استفاده کند تا در کنار اسماعیلی، مهدی پور و ریگی ۴ بازیکن خط میانی آبی ها شکل بگیرد.
یکی از کسانی که از این تغییر احتمالی استقبال کرده، هاشم حیدری پیشکسوت استقلال است که به روزنامه فرهیختگان گفته: فکر میکنم ارسلان مطهری در جای تخصصی خود بازی نکرده و اگر بهجای دیاباته در نوک خطحمله بازی کند صددرصد کارایی و تاثیرگذاریاش بیشتر خواهد بود چون هم تکنیکیتر و هم سرزنتر از دیاباته است.
حالا باید دید مجیدی برای دربی چه تصمیمی خواهد گرفت. آیا او دیاباته را نیمکت نشین خواهد کرد و روی مستحکم کردن کمربند میانی تیمش کار خواهد کرد یا اینکه به خاطر علاقهاش به استفاده از سیستم هجومی، تصمیمی خاص برای بازی جمعه شب خواهد گرفت و تیمش را با سه مهاجم به میدان میفرستد تا دیاباته در کنار مطهری و قایدی، امید اصلی تیم او برای باز کردن دروازه پرسپولیس باشند.
9697

استقلال 











