فوری/ استقلال و پدیده بر سر انتقال قاسمی نژاد به توافق رسیدند/ همه چیز در گروی یک استعلام

فوری/ استقلال و پدیده بر سر انتقال قاسمی نژاد به توافق رسیدند/ همه چیز در گروی یک استعلام

پایگاه خبری فوتبالی- امین قاسمی‌نژاد را باید خرید جدید استقلال دانست.

به گزارش فوتبالی، بازیکن پدیده(شهرخودروی سابق) دیروز در مصاحبه‌ای اعلام کرد اولویتش حضور در استقلال است و دیگر برای نماینده مشهد به میدان نخواهد رفت.

اگر چه سیدمهدی رحمتی سرمربی پدیده اعلام کرد که به هیچ بازیکنی اجازه جدایی نخواهد داد اما شنیده‌های خبرنگار فوتبالی حاکی از آن است که توافق نهایی بین نماینده باشگاه استقلال با مدیران باشگاه پدیده درباره انتقال قاسمی‌نژاد به استقلال صورت گرفته و با واریز پول به حساب این باشگاه، رضایتنامه این بازیکن 34 ساله برای حضور در استقلال صادر خواهد شد.

تنها مانع موجود بر سر استقلالی شدن قاسمی‌نژاد، مشخص نبودن وضعیت مالکیت تیم مشهدی است و به همین دلیل استقلالی‌ها نمی‌دانند پول را باید به حساب چه شخصی واریز کنند. از طرف دیگر باشگاه استقلال از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ استعلام گرفته که چه فردی در باشگاه مشهدی حق امضا در زمینه این انتقال را دارد و در صورتی که این مشکل حل شود، قاسمی‌نژاد مشکلی برای پیوستن به استقلال نخواهد داشت.

1984