عکس؛ گرم کردن جالب زلاتان با عبور پا از روی سرِ مربی!

عکس؛ گرم کردن جالب زلاتان با عبور پا از روی سرِ مربی!

پایگاه خبری فوتبالی - میلان در هفته‌ی هفدهم سری آ موفق شد در ورزشگاه سن سیرو با نتیجه‌ی 2 بر 0 تورینو را شکست دهد و یک برد دیگر بدست بیاورد. میلان اولین شکست این فصل خود را در هفته‌ی گذشته مقابل یوونتوس تجربه کرد و اکنون با پیروزی مقابل تورینو، دوباره به دنبال بازگشت به روند پیروزی است.

به گزارش فوتبالی، یکی از جالب ترین صحنه‌هایی که در این بازی به ثبت رسید مربوط به گرم کردن زلاتان ابراهیموویچ در کنار زمین بود. او که به تازگی از مصدومیتی حدودا دو هفته‌ای برگشته است به شکل جالبی گرم می‌کرد و آمادگی بدنی بالای خود را به رخ می‌کشید. زلاتان برای گرم کردن بدنش، پای خود را از روی سرِ مربیِ بدنساز باشگاه میلان که کنار او ایستاده بود، عبور می‌داد و رد می‌کرد.

زلاتان ابراهیموویچ

زلاتان همواره به طرق مختلف آمادگی جسمانی بالای خود را به رخ کشیده است. او یک بار بدون لباس در برف‌ها دراز کشید و یک بار هم به دویدن در هوای برفی صرفا با یک پیراهن و شرت ورزشی مشغول شد!

در هر صورت زلاتان ابراهیموویچ باتوجه به سنی که دارد، به نظر می‌رسد که سال های آخر دوران فوتبال خود را سپری میکند اما خودِ او معتقد به چنین چیزی نیست و همواره می‌گوید که دوران او تازه شروع شده است.

1470