خبرگزاری فوتبالی-رئیس کمیته جوانان و عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال نسبت به انتقادات چند روز اخیر به تصمیمگیریهای این کمیته واکنش نشان داد.
به گزارش فوتبالی و به نقل از فارس،اکبر محمدی در ارتباط با انتقادهای چند روز اخیر به کمیته فنی و اظهارات ابراهیم قاسمپور اظهار داشت: من همه کسانی که به انتقاد از کمیته جوانان و فنی پرداختهاند را دعوت میکنم که انصاف و عدالت را رعایت کنند. کسانی که نقد میکنند قبل از فریاد آن باید داد نقد را بدانند.
وی افزود: داد نقد شامل دال اول یعنی دانش و سواد است، الف داد نشان دهنده آگاهی و داشتن تسلط به موضوع است و دال آخر یعنی دسترسی داشتن و صلاحیت نقد کردن است و خیلی از دوستانی که در این چند وقت به انتخابهای اعضای کمیته فنی نقد داشتهاند به جای انتخابها به اعضای کمیته انتقاد میکنند.
محمدی ادامه داد: برای حضور در کمیته فنی معیارهای گزینش مشخص است که شامل صلاحیت، شایستگی، داشتن مدارج مربیگری، سوابق تحصیلی و مدیریت است. من نمیخواهم راجع به هیچ کسی جز خودم صحبت کنم. بنده دارای دکترای مدیریت ورزش هستم، از دانشگاه دولتی با رتبه دو رقمی. مدرک مربیگری حرفهای دارم. در لیگ برتر و لیگ دسته یک به عنوان مربی و سرمربی کار کردهام. در ردههای پایه سرمربی بودهام، با بسیاری از بزرگان فوتبال از امیر قلعه نویی گرفته تا اکبر میثاقیان کار کردهام.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: در مصاحبه برخی افراد گفته شده عملکرد ملاک گزینش باشد. عملکرد شخص من در تیم ملی تربیت نسل فعلی امروز فوتبال بوده که اکثرا در لیگ برتر مشغول به کار هستند یا برخی از آنها لژیونر شدهاند. بنده به این فوتبال سه گلزن قهار تحویل دادهام. آقای علیرضا جهانبخش آقای گل لیگ هلند، علی علیپور آقای گل لیگ برتر و سردار آزمون آقای گل لیگ روسیه. دوستانی که میگویند من کجا بودهام، خودشان چه کردهاند؟ آنها چه کاری برای فوتبال انجام دادهاند؟ این قدر نگوییم فوتبال برای ما چه کرده شما برای فوتبال چه کرده اید؟نزدیک به 20 سال در تمامی مدارج فوتبال و مدیریت بوده ام.
وی افزود: وظیفه مربی تربیت بازیکن است، این دوستانی که سالها بیکار هستند و مرتب فعالیت دوران بازیگری خود را بر سر دیگران میکوبند، چه عملکردی داشتهاند؟ اگر آنها شکایتی نسبت به این شرایط دارند میتوانند آن را به نهادهای مربوطه ارجاع دهند، اگر ظرفیتی در خود میبینند که باید احیا شود آن را انجام دهند و اینقدر یقه دیگران را نگیرند و بهتر است ایراد را در خودشان جستجو کنند که چرا سالهاست بیکار هستند.
محمدی با انتقاد از این که در این چند روز به مرتضی محصص و فریدون معینی هجمه وارد شده، گفت: منتقدین در مورد دو پیشکسوت فوتبال که از اساتید این رشته هستند، باید با احترام یاد کنند. البته من باید فقط از خودم دفاع کنم. سیاست فدراسیون فوتبال بر این است که هر مسؤول در مورد بخش خودش حرف بزند و از عملکردش دفاع کند. من کسی نیستم که مقابل بیاحترامی سکوت کنم و اگر این بیاحترامیها تکرار شود مدل دیگری برخورد خواهم کرد. به من کنایه زده شده که به خاطر این که مجری تلویزیون بودهام اکنون سمت دارم، اما من نزدیک به 20 سال است که در این فوتبال هستم و در این مدت هیچ گاه بیکار نبودهام. یعنی در همه این مدت بر اساس روابط کار کردهام و آدمها به خاطر روابط به من کار دادهاند؟ من دکترای تخصصی مدیریت ورزشی و رسانه دارم و زودتر از هر کسی متوجه ظرفیت رسانه شدم. آنجا هم یک برنامه تخصصی فوتبالی داشتم و جا دارد از همین جا یادی کنم از مرحوم نیما نهاوندیان و خیلی از دوستانی که از این برنامه به عنوان نقطه ضعف برای من اسم می برند خودشان بعدها مجری برنامه های طنز و فکاهی تلویزیون شدند و زمان بهترین قاضی برای عملکرد و رفتار آدمهاست.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: بنده تا سال 91 در فدراسیون فوتبال بودهام. از 91 تا 98 در باشگاههای مختلف از بندر کنگ تا انزلی، اصفهان، همدان، بابل و مشهد مربیگری کردهام و در این مدت بیکار نبودهام. بنده تنها 16 ماه است که به فدراسیون فوتبال برگشتهام و در این 16 ماهی که برگشتهام عملکردم مشخص است. بنده 5 کارگروه فنی تشکیل دادهام که تماما از متخصصین پایه در آن حضور داشتهاند.
وی تأکید کرد: تیمهای نوجوانان و جوانان ما به مرحله نهایی مسابقات آسیایی راه پیدا کردهاند و در این بین تنها تیم امید ما با بدشانسی در تایلند از مسابقات المپیک بازماند. نمیگویم بهترین نتیجه را گرفتند اما این تیم با همه شرایطی که داشت بهترین عملکرد خودش را نشان داد. دوستان میگویند 10 سال است که تیمهای پایه ناکام بوده اما بهترین چیز آمار است. آنهایی که انتقاد میکنند یا سواد ندارند، یا فراموش کارند. در 10 سال اخیر تیمهای جوانان و نوجوانان ما به جام جهانی رفتند و اتفاقا بهترین نتایج را در این 10 سال کسب کردهاند. وظیفه کمیته جوانان توسعه بازیکن در تیمهای پایه است. اگر اکنون به تیم ملی نگاه کنیم چند بازیکن از سال 2012 در این تیم هستند. 60 درصد بازیکنان برای آن موقع هستند، البته هیچ وقت هیچ چیز کامل نیست، اما این طور صحبت کردن ناشی از بیاطلاعی و بیانصافی است.
وی در پاسخ به این سوال که انتقادات بیشتر به انتخاب فریدون معینی به عنوان مدیر فنی نوجوانان و مرتضی محصص به عنوان مدیر فنی جوانان است، گفت: این انتقادات جالب است، این دو از تحصیلکردههای فوتبال هستند. آقای معینی سالها در کمیته جوانان در تورنمنتهای مختلف حضور داشته و چه کسی میتواند این کولهباری از تجربه را در خانه نگه دارد و استفاده نکند. مگر ما چند نفر مثل فریدون معینی در فوتبالمان داریم؟ در مورد آقای محصص به عنوان مدیر فنی جوانان هم یکی از دلایلش سابقه همکاری او با پرویز مظلومی در استقلال برمیگردد. آقای محصص سالها به عنوان آنالیزور در AFC فعالیت داشته و گزارش فنی مسابقات را به آنها میداده است. در این دو ماهی که به مسابقات قهرمانی جوانان باقی مانده، فدراسیون برای این که از همه ظرفیتهای خود استفاده کند تا مظلومی بتواند بهتر جلو برود، تصمیم گرفته شد که آقای محصص که اطلاعات خوبی از تیمها در این رده دارد، در کنار تیم جوانان باشد. محصص تنها مدرس الیت فوتبال ماست.
محمدی ادامه داد: در مورد پروسه انتخاب مربیان باید این را تأکید کنم که سالها قبلتر انتخاب سرمربیان ردههای پایه در اختیار کمیته جوانان بود، اما از چند سال قبل این انتخاب در اختیار کمیته فنی قرار گرفت که البته این اواخر همان هم در اختیار سازمان تیمهای ملی بود، اما به تازگی دوباره در اختیار کمیته فنی قرار داده شده است.
عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: یکی از ظرفیتهای ما برای پیشبرد اهداف اطلاعات از حریفان است. اتفاقا آنهایی که میگویند تیم جوانان در گروه راحتی قرار دارد به نظر چیزی از فوتبال نمیدانند. برخلاف نظر این دوستان جوانان در گروه سختی قرار دارند. ما با ازبکستانی طرف هستیم که خودش میزبان مسابقات است یا با اندونزی که سال آینده میزبانی این رقابتها را دارد. در خوشبینانهترین حالت اگر تیم ما صعود کند، در مرحله بعد به کره، ژاپن یا عراق میخوریم. اتفاقا فدراسیون فوتبال این تصور را داشت که آقای محصص در این دوره از مسابقات هم آنالیزور AFC باشد اما با توجه به این که در تورنمنت دیگری محصص این سمت را برعهده داشته، در این دوره با AFC همکاری ندارد و به همین دلیل بهترین فرصت بود تا کنار تیم جوانان باشد. این کمال بیعدالتی و بیانصافی است که در مورد او قضاوت میشود.
محمدی در خصوص انتخاب مظلومی نیز خاطرنشان کرد: در شرایطی که قرار داشتیم، ما باید از مربیای استفاده میکردیم که تجربه کار داشته باشد. با توجه به بررسی سوابق از آقای مظلومی خواستیم تا هدایت این تیم را برعهده بگیرد. در کنار او دو نفر از اعضای کادر فنی قبلی هم هستند تا اطلاعات لازم را به مظلومی بدهند و فدراسیون به دنبال این است که از ظرفیهای حداکثری برای کمک به تیم جوانان استفاده کند.
وی همچنین در صحبت هایش به درگذشت هرمز آذرپور اشاره کرد و گفت: او مربی است که در این فوتبال نامهربانی و کم لطفی دید و همین آدم هایی که اکنون همین طوری افراد را نقد می کنند مانع از حضور آذرپور در فوتبال شدند اما من سرم بالاست که در دو مقطع از این آدم دعوت به کار کردم. یک بار در تیم ملی جوانان در سال 90 و یک بار هم در دوره ای که به فدراسیون بازگشتم به عنوان استعداد یاب از او استفاده کردم. بقیه افرادی که از خانه آدم ها را نقد می کنند برای این فوتبال چه کرده اند؟
7575