علی کریمی: تبعیض یعنی برانکو 4 سال بماند اما استراماچونی نیم‌فصل برود

علی کریمی: تبعیض یعنی برانکو 4 سال بماند اما استراماچونی نیم‌فصل برود

پایگاه خبری فوتبالی- بازیکن استقلال معتقد است در حمایت از استقلال و پرسپولیس، بین دو تیم محبوب پایتخت تبعیض قائل می‌شود.

به گزارش فوتبالی، علی کریمی برای آنکه نشان دهد حرفش چیزی فراتر از کری هواداران در فضای مجازی است، به موردی اشاره کرده که از دید خودش قابل استناد است.

او به ایران‌ورزشی گفته:" برانکو سه چهار سال در پرسپولیس کار کرد و فقط فصل آخر با مدیران این باشگاه به مشکل خورد. در باقی سال‌ها چه از لحاظ امکانات و چه در موارد دیگر آنجا آرامش وجود داشته و همین مسأله روی قهرمانی‌های پرسپولیس تأثیر هم گذاشته. چطور برانکو آمد، چندین سال کار کرد و همه چیز برای او مهیا بود اما استراماچونی بلافاصله بعد از موفقیت با استقلال از این تیم رفت؟ یک موضوع مهم دیگر حفظ شاکله اصلی بازیکنان است که در پرسپولیس چنین مسأله‌ای را دیدیم اما در استقلال نه."

1984