پایگاه خبری فوتبالی- حواشی صحبتهای اخیر مهدی امیرآبادی کماکان ادامه دارد.
به گزارش فوتبالی، ماجرا از مصاحبه امیرآبادی با خبرآنلاین شروع شد. او اعلام کرد سالها قبل بازیکنان استقلال به توصیه فرهاد مجیدی، مکملی را مصرف کردند که خود فرهاد هم در جریان ممنوع بودن آن نبوده است. امیرآبادی در آن مصاحبه گفته بود:" آقا فرهاد یک پودرهایی از دبی آورده بود به ما گفت این را بخورید خوب است ولی نمیدانست که یک مادهای در آن است که به تازگی ممنوع شده و ما هم نمیدانستیم و خوردیم."
امیرآبادی البته خیلی زود و بعد از سر و صدایی که حرفهایش به پا کرد، در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که فرهاد مجیدی نقشی در استفاده بازیکنان از این مکمل نداشته و خود بازیکنان این مکمل را مصرف کردهاند.
صحبتهای جدید امیرآبادی، البته تاثیری روی شکایت فرهاد مجیدی از همبازی سابقش نداشت و همانطور که در جریان هستید، مجیدی از طریق وکیلش از امیرآبادی شکایت کرده است.
امیرآبادی در مصاحبه جدیدش با خبرورزشی در واکنش به این موضوع گفته:" بنده در همه رسانهها و در تلویزیون هم صراحتاً گفتم در استفاده از کلمات دچار اشتباه شدهام و پودرها را خودم خریداری کرده بودم! حالا اینکه چه اصراری به ادامه بازی وجود دارد را نمیدانم. من سالها با فرهاد مجیدی همبازی و هماتاقی بودم و دوستش دارم و به تصمیمش احترام میگذارم و بعید میدانم کار به جایی بکشد که ۲ رفیق بخواهند از یکدیگر شکایت به دادگاه ببرند."
1984

استقلال 








