منزوی: کارهایی که زاهدی فر با استقلال می کند حق این تیم نیست

منزوی: کارهایی که زاهدی فر با استقلال می کند حق این تیم نیست

پایگاه خبری فوتبالی- عضو هیات مدیره باشگاه استقلال به قضاوت زاهدی فر در جریان بازی این تیم برابر سپاهان اعتراض کرد.

به گزارش پایگاه خبری فوتبالی، کامران منزوی در گفت و گو با پایگاه خبری فوتبالی در خصوص اشتباهات داوری در بازی استقلال برابر سپاهان اظهار داشت: آقای زاهدی فر  را به درستی نمی شناسم و به همین دلیل نمی توانم در مورد ایشان قضاوت کنم اما روند قضاوت های ایشان و کاری که با استقلال می کند حق یک تیم مردمی نیست برای این تیم زحمات زیادی کشیده شده است از کادر فنی و بازیکنان بگیرید تا هواداران و مدیریت و عوامل اجرایی  باشگاه برای استقلال زحمت کشیده اند و درست نیست که حق این تیم این گونه پایمال شود و ۲ امتیاز، ۲ امتیاز از تیم ما گرفته شود. 

وی در ادامه افزود: به پنالتی کاری ندارم، گل دوم سپاهان را کسی دید که در موقعیت آفساید به ثمر رسید. اصلا پنالتی گل می شد یا نه، گل دوم سپاهان که در موقعیت آفساید رقم خورد قطعا ۲ امتیاز را از ما گرفت. اگر داور این اشتباه مسلم را نمی کرد، بازی تمام شده بود اما اشتباهات او در نتیجه بازی تاثیر مستقیم داشت که امیدوارم هیچ عمدی در کار نبوده باشد.

منزوی در پایان اعلام کرد: متاسفانه این همه اشتباهات داوری و تصمیمات غلط علیه استقلال گرفته می شود و  بعضی از مسئولین فوتبال عین خیال شان هم نیست. به همین دلیل ما مجبوریم در کنار این همه دشمنی که در خارج از زمین علیه استقلال صورت می گیرد، قوی تر شویم تا بتوانیم مقابل آن ها بایستیم و اشتباهات داوری را هم با با آمادگی بیشتر جبران کنیم.

4344