ناچو: کاش رئال هم به اندازه بارسلونا فرصت استراحت داشت

ناچو: کاش رئال هم به اندازه بارسلونا فرصت استراحت داشت

پایگاه خبری فوتبالی – ناچو، مدافع رئال مادرید در مراسم شورای شهر مادرید در روز جهانی دیابت شرکت کرد. این بازیکن در آگاهی‌بخشی نسبت به این بیماری تلاش بسیاری دارد، چرا که خود او 12 سال پیش مبتلا به دیابت شده است.

از ناچو درباره بازی رئال مادرید و بارسلونا سوال شد. این بازی در شرایطی برگزار می‌شود که رئال مادرید 29 ساعت کمتر از بارسلونا استراحت خواهد کرد. ناچو می‌گوید: «اگر از هر تیمی بپرسید، به شما می‌گویند که دوست دارند به اندازه رقیبشان استراحت داشته باشند. اما اوضاع همین است. ما تیمی با بازیکنان کافی داریم و کیفیت لازم برای حضور در این مسابقه را داریم. ما واقعا مشتاق این دیدار هستیم. البته که دوست داشتیم به اندازه بارسا استراحت کنیم، اما به دنبال بهانه نیستیم. ما می‌خواهیم پیروز شویم.»

او درباره تمرینات خامس و گرت بیل در تیم‌های ملی کشورشان گفت: «من قصد ندارم که حرفه‌ای بودن این دو بازیکن را زیر سوال ببرم، چرا که آنها همیشه با تمام وجود تلاش کرده‌اند که از باشگاه ما دفاع کنند. اگر آنها در تیم‌های ملی‌شان حضور دارند و می‌توانند بازی کنند، ما می‌خواهیم که مصدوم نشوند و با 100 درصد آمادگی به مادرید برگردند.»

8444