تماشای بازی این روزهای تیم استراماچونی، لذت فوتبال است

تماشای بازی این روزهای تیم استراماچونی، لذت فوتبال است

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال این روزها آنقدر زیبا فوتبال بازی می کند که هواداران فوتبال را مجاب می کند تا طرفدار هر تیمی که هستند اما بازی های آبی پوشان را تماشا کنند.

به گزارش فوتبالی، ١١ سال پيش محمود ياورى در توصيف استقلال وحشتناك ليگ هشتم مى گفت: سيل و طوفان و زلزله هم جلوى اين استقلال را نمی تواند بگیرد. آن استقلال به قول سرمربى وقتش، اندازه بارسلونا گل زد و قهرمان شد.

نمايش اين روزهاى استقلال یک مصاحبه آن مدلى لازم دارد كه جان كلام را در مورد استقلال بيان كند.

استقلال یک تيم وحشتناك ، سيرى ناپذير با فوتبالى جذاب و شناور است كه تنوع بازى در آن رعايت می شود. استقلال فوتبال بازى مى كند و از فوتبال بازی کردنش لذت مى برد و اين لذت را به هوادارانش هم منتقل مى كند. تماشاى اين روزهاى تيم استراماچونی مساوي است با  لذت كامل فوتبال! ثانيه اى از بازى این تیم مقابل حریفانش را نمی شود از دست داد.

در فوتبال ايران كسى از فردايش خبر ندارد پس هوادارانش می توانند فعلا از استقلال لذت ببرند.

۴۳۴۴