رسمی / لواندوفسکی قراردادش را تا 2023 با بایرن تمدید کرد

رسمی / لواندوفسکی قراردادش را تا 2023 با بایرن تمدید کرد

سایت رسمی فوتبالی – روبرت لواندوفسکی قراردادش با بایرن مونیخ را برای دو سال دیگر تمدید کرد. او به این ترتیب تا سال 2023 با بایرن قرارداد دارد.

این ملی‌پوش 31ساله لهستانی حالا ششمین فصل خود در بایرن را می‌گذراند. او در دو بازی نخست این فصل بوندس‌لیگا، پنج گل زده است.

او در یک سال و نیم گذشته به جدایی از بایرن اشاره کرده بود و گفته می‌شد شاید به رئال مادرید برود، اما حالا در بایرن ماندنی شده است.

کارل-هاینس رومنیگه، مدیر بایرن گفت: «به نظر من که روبرت بهترین مهاجم مرکزی دنیا است و سال‌هاست که ستون تیم ما است. به همین دلیل خیلی خوشحالیم که او برای مدتی طولانی در تیم ما خواهد بود. ما مطمئنیم که با روبرت می‌توانیم به اهداف جاه‌طلبانه‌مان در فصل پیش رو و در سال‌های آینده برسیم.»

لواندوفسکی در سال 2014 و پس از جدایی از بروسیا دورتموند به بایرن پیوست. او در چهار فصل اخیر در تمامی رقابت‌ها دست کم 40 گل در هر فصل زده است، و در رده‌بندی کلی بهترین مهاجمان بایرن، پس از گرد مولر و خود رومنیگه در رده سوم است.


8444